Infografis PemasaranPemasaran Seluler lan TabletMarketing Social Media

Adopsi pangguna geososial lan adhedhasar lokasi

Sawetara statistik sing apik tenan babagan adopsi Layanan Geososial lan Lokasine Lokasi (LBS) liwat piranti seluler wis dicethakaké ana ing inforrafi iki saka Flowtown - Aplikasi Pemasaran Media Sosial. Liwat 58% pangguna smartphone nggunakake layanan kasebut. Infographic nemtokake saben layanan minangka:

  • Jaringan Geososial - Jaringan sosial jinis iki nggunakake layanan lan kemampuan geografis, kayata geocoding lan geotagging, kanggo ngaktifake dinamika sosial tambahan.
  • Layanan adhedhasar lokasi - jinis informasi utawa layanan hiburan iki nggunakake posisi geografis piranti seluler liwat jaringan.

11.11.09Demanforce GeosociallandLayanan Berbasis Tanah V41

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web