Adopsi pangguna geososial lan adhedhasar lokasi

layanan adhedhasar lokasi geososial

Sawetara statistik sing apik tenan babagan adopsi Layanan Geososial lan Lokasine Lokasi (LBS) liwat piranti seluler wis dicethakaké ana ing inforrafi iki saka Flowtown - Aplikasi Pemasaran Media Sosial. Liwat 58% pangguna smartphone nggunakake layanan kasebut. Infographic nemtokake saben layanan minangka:

  • Jaringan Geososial - Jaringan sosial jinis iki nggunakake layanan lan kemampuan geografis, kayata geocoding lan geotagging, kanggo ngaktifake dinamika sosial tambahan.
  • Layanan adhedhasar lokasi - jinis informasi utawa layanan hiburan iki nggunakake posisi geografis piranti seluler liwat jaringan.

11.11.09Demanforce GeosocialandLandbasedServices V41

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.