Aku Ana Nang Mburine Sampeyan…

Kepiye cara ngowahi konten sampeyan yen wong sing browsing situs web sampeyan ana ing negara liya? Negara sing beda? Kutha sing beda? Liwat dalan? Ing toko sampeyan? Apa sampeyan ngomong kanthi beda? Sampeyan kudu!

Geotargeting wis suwe banget ing industri pemasaran langsung. Aku kerja karo perusahaan pemasaran basis data kanggo nggarap indeks proprietari sing nggunakake wektu lan jarak drive kanggo prospek peringkat lan sukses banget. Bisnis ora ngerti yen penting banget kanggo bisnis saben dinane.

Aku kerja bareng klien sing duwe toko tetanggan nanging seneng banget yen bisa dipilih dhisik ing kontes sing ngliputi kabeh wilayah metropolitan. Apik banget - dheweke bakal entuk kuartal yuta wong sing ora bakal bisa mlebu ing toko. Yen dheweke kerja keras kanggo nambah kesadharan babagan toko ing mil saben arah, bakal entuk laba investasi sing luwih apik.

Versi paling anyar saka Firefox pancen kasedhiya panggunaan geolokasi dening browser. Aku nyoba lan terus terang ora kesengsem - akurasi sing elek. Aku kepengin ngapa sebabe dheweke ora nggunakake Data geoIP. Mozilla nuduhake manawa aku ana ing Chicago nalika aku sejatine Kidul ing Indianapolis:
firefox-geolocation.png

Akurasi, iki isih dadi langkah sing arah. Geoakurasi iPhone wis menehi révolusi aplikasi seluler. Google Latitude nuduhake uga potensial sing luar biasa.

Iki bakal nggawe revolusi web yen saben browser nyedhiyakake lokasi sampeyan kanthi akurat! Iki tegese aku bisa ngowahi informasi kanthi dinamis ing situs webku gumantung saka lokasi sampeyan. Akeh wong sing nggunakake GeoIP kanggo nindakake iki, nanging akses wektu nyata sing gratis lan akurat bisa ngganti lapangan dolanan.

Yen aku agensi pemasaran, aku bisa ngobrol babagan pelanggan lokal ing Panjenengan kebon mburi omah Yen sampeyan ana ing kebon mburi omah, aku bisa ngowahi konten kanthi dinamis supaya bisa dibahas kutha kita. Yen sampeyan ana ing negara liya, aku bisa menehi informasi kantor regional. Yen sampeyan adoh saka dalan, aku bisa langsung nggawe spesial kanggo menehi insentif kanggo mandheg.

Ora ana gunane manawa evolusi sabanjure Sistem Manajemen Konten kudu nduweni kapabilitas konten sing dinamis kanggo ngidini kustomisasi konten dening pengunjung anyar, pengunjung bali, tembung kunci, riwayat tuku, lokasi, lsp., Lan liya-liyane. Pemasar kudu terus ngomong kanthi cetha sabisa-bisa langsung menyang pamirsa, lan teknologi kasebut bisa maju.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.