Infografis PemasaranTeknologi sing MunculPemasaran Seluler lan TabletMarketing Social Media

Pemasaran Generasi: Kepiye Saben Generasi Wis Ngadaptasi lan Nggunakake Teknologi

Umume aku nggrundel nalika ndeleng artikel sing menehi komentar babagan Milenium utawa nggawe kritik stereotip liyane. Nanging, ora ana sangsi yen ana kecenderungan prilaku alami ing antarane generasi lan hubungane karo teknologi.

Aku rumangsa aman yen rata-rata, generasi lawas ora ragu-ragu kanggo njupuk telpon lan nelpon wong liya, dene wong sing luwih enom bakal mlebu pesen teks. We malah duwe klien sing dibangun a olahpesen teks platform kanggo para perekrut kanggo komunikasi karo calon… saiki wis ganti!

Saben generasi duwe ciri khas dhewe-dhewe, salah sawijine yaiku nggunakake teknologi. Kanthi teknologi kanthi inovasi kanthi cepet, jurang antarane saben generasi uga mengaruhi cara saben klompok umur nggunakake macem-macem platform teknologi supaya urip luwih gampang - bisa urip lan ing papan kerja.

BrainBoxol

Apa sing diarani Pemasaran Generasi?

Pemasaran generasional minangka pendekatan marketing sing nggunakake segmentasi adhedhasar klompok wong sing lair ing wektu sing padha sing nuduhake umur lan tahap urip sing padha lan dibentuk dening rentang wektu tartamtu (acara, tren, lan perkembangan) pengalaman, sikap, nilai, lan prilaku tartamtu. Tujuane kanggo nggawe pesen pemasaran sing cocog karo kabutuhan lan pilihan unik saben generasi.

Apa Generasi (Boomer, X, Y, lan Z)?

BrainBoxol nggawe infographic iki, Evolusi Teknologi lan Cara Kita Kabeh Cocog, sing rinci saben generasi, sawetara prilaku sing padha karo adopsi teknologi, lan carane pemasar kerep ngomong karo generasi kasebut.

  • Baby boomers (Lair antarane 1946 lan 1964) - Dheweke dadi pionir nggunakake komputer ing omah - nanging ing wektu iki, dheweke luwih akeh. wegah nganggo apa teknologi anyar. Generasi iki ngurmati keamanan, stabilitas, lan kesederhanaan. Kampanye pemasaran sing ditujokake ing grup iki bisa uga nandheske perencanaan pensiun, keamanan finansial, lan produk kesehatan.
  • Generasi X (Lair antarane 1965 nganti 1980) - Definisi Generasi X bisa beda-beda gumantung saka sumber, nanging sing paling umum ditampa yaiku 1965 nganti 1980. Sawetara sumber bisa nemtokake rentang kasebut minangka pungkasan ing 1976. Generasi iki utamane nggunakake email lan telpon kanggo komunikasi. Gen Xers iku mbuwang wektu luwih akeh kanthi online lan nggunakake smartphone kanggo ngakses aplikasi, media sosial, lan internet. Generasi iki ngurmati keluwesan lan teknologi. Kampanye pemasaran sing dituju ing grup iki bisa uga nandheske keseimbangan kerja-urip, produk teknologi, lan lelungan pengalaman.
  • Milenial utawa Generasi Y (Lair antarane 1980 nganti 1996) - utamane nggunakake olahpesen teks lan media sosial. Millennials minangka generasi pisanan sing tuwuh karo media sosial lan smartphone lan terus dadi generasi kanthi panggunaan teknologi sing paling jembar. Generasi iki ngurmati personalisasi, keaslian, lan tanggung jawab sosial. Kampanye pemasaran sing dituju ing grup iki bisa uga nandheske produk sing disesuaikan, merek sadar sosial, lan pengalaman digital.
  • Generasi Z, iGen, utawa Centennial (Lair 1996 lan mengko) - utamane nggunakake piranti komunikasi genggam lan aksesoris kanggo komunikasi. Lagi ing app olahpesen 57% saka wektu padha nggunakake smartphone sing. Generasi iki ngurmati kenyamanan, aksesibilitas, lan teknologi. Kampanye pemasaran sing dituju ing grup iki bisa uga nandheske solusi sing cepet lan gampang, teknologi seluler, lan media sosial.

Amarga bedane sing beda, para pemasar kerep nggunakake generasi kanggo target media lan saluran sing luwih apik nalika lagi ngomong karo segmen tartamtu. Infographic lengkap nyedhiyakake prilaku sing rinci, kalebu sawetara masalah sing nyebabake konflik antarane kelompok umur. Priksa metu…

Evolusi Teknologi lan Cara Kita Kabeh Cocog

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

2 Komentar

  1. Kandhane Gen Z "200% luwih cenderung ngobrol ing ponsel sajrone wawancara kerja" - "200% kemungkinan" mbutuhake mbandhingake, lan "200% kemungkinan" tegese "kaping pindho kemungkinan" - dadi kaping pindho minangka kamungkinan. Sapa sing kudu ngomong nganggo ponsel sajrone wawancara kerja? lan iki minangka pewawancara utawa sing diwawancarai? Lan kepiye iki pas karo mung 6% sing rumangsa ok kanggo ngobrol, nulis teks, utawa surfing nalika kerja? Interviewing proyek IS digunakake….. yen mung 6% aran iku ok, ing cara sing padha kaping pindho minangka kamungkinan OK ngomong ing telpon sak Interview proyek? Iki ora ana gunane, mung kanthi matematika !!! ?????

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web