Kebiasaan Konsumen adhedhasar Jender

prabédan gender

Wong ing G+ wis nggabungake infographic kanggo nyedhiyakake sawetara nuansa sing ana gandhengane kebiasaan konsumen khusus gender.

Malah ing lingkungan blanja sing didhukung web saiki, paribasan lawas manawa wanita luwih seneng blanja tinimbang pria isih ditrapake. Loro-lorone online lan online, wanita kanthi teratur nggawe keputusan tuku sing luwih akeh lan umume ngramal pengalaman blanja tinimbang mitra kakung. Pemasar cerdas ngerti manawa dheweke kudu nyusun pesen menyang target target, mula dina iki kita njlajah tren konsumen lanang lan wadon sing beda lan kepiye sawetara perusahaan nggunakake.

infographic beda konsumen jender

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.