Apa Wong Iki Bisa Nggawe Tema WordPress utawa Apa ?!

Kancaku blogging, Sean, saiki lagi kerja seni paling anyar - Geek Karo Laptop. Wong iki nggawe siji kulit kulit WordPress… WOW!

Geek Karo Laptop

Oh iyo, lan isine uga ora apik banget. 😉

5 Komentar

  1. 1

    Hei Doug.

    Matur suwun!

    Aku seneng yen sampeyan nyetujoni tampilan anyar. Aku rencana supaya desain iki tetep suwe.

    Aku isih duwe sawetara gaya CSS suntingan kanggo macem-macem konten nanging luwih becik.

    Alesan utama pangowahan desain, aku ngerti manawa sampeyan bubar nggawe desain ulang, aku uga kudu nuwuhake kekarepan… hehe 🙂

  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.