Konten Gerbang: Gerbang Sampeyan Kanggo B2B sing Apik!

Mlebu ing Piranti Ponsel

Konten gerbang minangka strategi sing digunakake dening akeh perusahaan B2B kanggo menehi konten sing apik lan migunani kanggo entuk pertukaran sing apik. Konten gerbang ora bisa diakses langsung lan bisa dipikolehi sawise ngganti sawetara informasi penting. 

80% aset pemasaran B2B gerbang; amarga konten gerbang strategis kanggo perusahaan generasi utama B2B. 

Hubspot

Penting sampeyan ngerti pentinge konten berpagar yen sampeyan minangka perusahaan B2B lan aset tingkat dhuwur kasebut mesthine luwih saka mung disebutake. Mula ing kene ana artikel sing didedikake kanggo aset berharga iki sing duwe kapasitas kanggo mengaruhi kualitas generasi timbal kanggo perusahaan B2B.

Konten gerbang kanggo praktik mlebu apa wae gratis; mung kasedhiya yen ora ana pertukaran informasi. Alesan utama kanggo ndhelikake konten yaiku ngasilake petunjuk. Nalika pangguna teka ing situs web lan arep ndownload aset; yaiku bakal njaluk pengunjung ngisi formulir. Formulir iki minangka informasi penting kanggo para pemasar supaya bisa menang. Pemimpin sing kepengin banget ndownload aset bisa uga dadi timbal sing apik.

Dadi, iki kalebu kaluwihan khas konten gerbang:

  • Nambah kemungkinan sampeyan njupuk petunjuk sing apik
  • Nambah dodolan sing digawe liwat petunjuk
  • Ayo sampeyan ngerti pelanggan kanthi luwih apik kanthi menehi sampeyan kasempatan kanggo duwe wawasan sing luwih apik babagan pelanggan

Konten gerbang bakal menehi genggeman sing luwih apik lan kontrol sing luwih apik kanggo ngerti pelanggan utawa ngerti luwih akeh babagan pengunjung. Konten gerbang uga duwe kekurangan kayata entuk manfaat SEO sing luwih sithik, kemungkinan nyopir prospek saka situs web sampeyan, ora ana visibilitas merek sing jelas kanggo pangguna sing bisa mbantu dheweke ngerti sapa sejatine sampeyan, utawa duwe tampilan kaca sing luwih sithik utawa malah kekurangan lalu lintas

Konten gerbang kudu digunakake kanthi tliti nalika sampeyan duwe strategi liyane lan sampeyan isih bisa kelangan sawetara pengunjung. Nanging, bisa migunani yen entuk timbal, amarga ana wong sing pengin ngerti babagan merek utawa butuh konten, lan uga butuh sawetara layanan bisa uga pertukaran informasi karo sampeyan. 

Dadi, apa conto konten gerbang sing bisa digunakake menyang situs web kanthi pangarep-arep supaya bisa entuk pituduh sing apik?

Mangkene sekilas ndeleng sawetara jinis konten gerbang paling apik:

  • eBooks - Cukup populer ing kalangan pengunjung; e-book minangka pandhuan sing bisa menehi sawetara informasi asli babagan keahlian subyek tartamtu. Bisa uga kanthi pandhuan sing luwih cekak sing bisa mbantu nggawe kesadaran merek lan panguwasa merek; nggawe pesaing sing kuat kanggo dadi salah sawijining jinis konten sing paling apik. 
  • Whitepapers - Wangun konten gerbang populer liyane- Whitepaper minangka jinis konten gerbang sing apik banget. Iki minangka keahlian subyek lan bisa menehi informasi sing paling asli babagan topik sing ditulis. Whitepaper populer amarga sumber konten sing dipercaya banget lan bisa mbantu sampeyan dadi pemimpin pamikiran. Konten gerbang bisa dadi sumber pandhuan sing apik amarga bisa nggawe wong luwih percaya karo sampeyan lan pengin ndownload informasi papan putih.
  • xing - Webinar minangka conto konten gerbang sing apik. Entuk sing paling apik kanggo pengunjung sing gelem melu lan sesambungan karo sampeyan. Kegiatan kaya ngene iki mbantu nuwuhake rasa percaya lan hubungan jangka panjang. Sampeyan uga bisa ngupayakake pandhuan iki sing kasengsem utawa sing ndhaptar webinar. Iki minangka wujud konten gerbang sing uga bisa narik kawigaten.

Penawaran konten penting banget sajrone lelungan para pembeli. Penting manawa kasedhiya sawetara konten sing apik kanggo prospek sampeyan kanggo nggawe sesambetan lan proses pemeliharaan timbal.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.