Gas Hosevertising?

Depositphotos 20566291 s

DHLSpeedway minangka papan kanggo aku gas.

Kanggo pom bensin, aku kudu ngakoni yen dheweke nindakake 'ekstra' sithik kanggo plancongan sing ora bisa diendhani. Siji-sijine, aku nggawa kertu hadiah Speedway sing tak simpen 15,000 poin. Aku isin ngakeni yen aku ora ngerti apa tegese, kajaba aku uga entuk kupon sing ora ana gunane kanggo roti isi utawa liyane. Nanging… rasane adhem saben-saben weruh poin hadiah saya sethithik terus munggah. (Ana pengiklan sing ngrungokake? Poin bisa digunakake!)

Sing penting banget babagan Speedway yaiku para wanita ing kana mesthi ngobrol karo para pelanggan, ngresiki, nggawe garis tetep cekak… lan nggawe barang-barang keren kaya nutmeg lan kayu manis ing kopi. Lan ana akeh kopi. Cathetan kanggo para penggemar kopi ... Kopi Speedway ora bisa ngalahake Starbucks nanging bisa nyepetake sampah ing sendi panganan cepet.

Iklan DHLDadi esuk aku golek gasik lan weruh ana iklan DHL ing level mata ing selang gas. Ing selang gas! ON GAS HOS! Tulung… tinggalake kesucian selang gasku! Aku mung pengin ngadeg ing kono lan mbayangake sepira tekanan ing selang kasebut, sepira kerepe diawasi, lan yen bocor, apa Speedway bakal jeblugan kaya adegan Mision Impossible sing apik. Aku ora pengin maca iklan saka DHL babagan sawetara jinis transaksi pengiriman. Aku pancen ora. Tulung aku percaya. Aku ora. Aku janji.

Saperangan pitakon:

  • Kejabi printer, sapa sejatine sing bakal entuk dhuwit babagan iki?
  • Kepiye jagad nyelehake gas ing mobilku dadi penasaran babagan sapa sing ngirim kapal sing paling apik kanggo ngatasi barang-barang liburanku?
  • Apa target demografi utawa prilaku sing cocog karo aku nalika mompa bensin sing bakal narik minat para pemasar kanggo mbuwang iklan iki ing ngarep?
  • Kepiye pirang-pirang rapat pemasaran babagan iki? Ora apa-apa, sampeyan bisa ngomong. Aku ora bakal ngandhani wong liya. Rapat strategi 2006 ing Desember kepungkur, bukan? Sampeyan pancen hyped ing mochas peppermint. Aku ngerti. Aku wis tekan kana.

Aku ra entuk. Visibilitas ORA pariwara. Buku sejarah kebak karo perusahaan sing ngentekake jutaan iklan Super Bowl. Kabeh wong weruh, nanging ora ana sing tuku. Temokake pamirsa sampeyan, guneman karo wong-wong mau kaya sing pengin diajak ngobrol, lan trakteni kanthi becik.

Sugeng pariwara DHL! Aku seneng karo wong paket ing jejere Thai Gardens (lan aku seneng Taman Thai) ing County Line Road ing Greenwood. Dheweke luwih larang tinimbang kabeh wong, nanging dheweke mesthi nulungi aku nemokake kothak sing pas, bungkus sing pas, lan cara sing pas kanggo nggayuh. Dheweke ora nate gagal ... lan garis kasebut luwih cendhek tinimbang wong liya!

Yen Gas Tubevertising bisa digunakake, mesthine dadi Goodyear ing sebrang pariwara dalan ing kana. Sampeyan bisa ndeleng ban paling ora sawetara menit nalika ngompa bensin, kepingin weruh yen treads wis entek banget.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.