Coba Jam, Nonton Video Iki

vaynerchuk inc500

Aku ora yakin aku wis nate krungu pidato sing luwih cocog karo cara kerjane karo para pelanggan. Kaya umume wong liya sing saya ajeni ing industri pemasaran online, Gary Vaynerchuk ora kudu ndamu asap kanthi teori… dheweke kanthi agresif ngetrapake, nyoba, lan nyetel pendekatan pemasaran online kanthi sukses - lan sukses.

Iki minangka masalah gaya wicara gaya (peringatan: sawetara fitnah sing digunakake kanggo negesake) sing jelas nyatakake kepiye jagad iki owah lan kenapa sampeyan pengin tumindak saiki minangka organisasi kanggo ngowahi cara sampeyan produk lan layanan sampeyan. Mung sawetara wektu sadurunge kompetisi rampung lan sampeyan ora duwe pelanggan kanggo ngrungokake. Ora ana menit kanggo mlumpat ing video iki - malah Q&A apik tenan lan bakal mbukak mata sampeyan. Watch iku!

Jaga pelanggan lan jaga. Strategi akuisisi bakal dadi saya angel, nggawe saya larang. Sampeyan ora bisa saingan karo perusahaan sing duwe pelanggan seneng banget sing nggawe keagungan saben dina. Dadi perusahaan kasebut karo perusahaan sing luar biasa lan sampeyan mung nambah marketing ngluwihi apa wae pariwara sing bisa diwenehake.