Video: Pasar Kaya Beyonce (NSFW)

cincin pertunangan

Mung saderenge manawa video iki pancen duwe basa warna-warni. Yen sampeyan lagi kerja, sampeyan bisa uga kudu nggunakake headphone. Iki pesen maju terus saka Gary Vaynerchuk. Aku seneng pesen manawa media sosial minangka strategi jangka panjang lan minangka ide sing ora dingerteni umume perusahaan.

Aku mesthi ngandhani wong-wong yen padha kaya akun pensiun. Sampeyan ora ngarep-arep bisa awis wulan mengko, butuh investasi pirang-pirang taun lan taun kanggo nambah momentum. Blog iki minangka conto sing apik. Aku kelingan tenan nalika blog iki mung nggayuh luwih saka 100 pengunjung saben dinane. Saiki, pirang-pirang taun mengko duwe dina karo 7 utawa 8 ewu pengunjung. Ora ana rahasia babagan pertumbuhan… kita mesthi nyoba menehi nilai kanggo saben postingan lan terus-terusan diterbitake saben dina (umume).

4 Komentar

  1. 1

    Aku seneng karo baris pungkasan "Ora ana rahasia apa-apa kanggo tuwuh… kita mesthi nyoba menehi nilai kanggo saben kiriman ..." Nyedhiyakake saben postingan mesthi bakal ngasilake lalu lintas lan umume bakal nyebabake strategi pemasaran sing apik!

  2. 3

    LMAO, Iki apik tenan Doug !! Cukup: "Saiki, pirang-pirang taun mengko duwe dina karo 7 utawa 8 ewu pengunjung saben taun." taun = dina ing kene. [mung dicekel kanggo kowe!]

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.