Gannett Kudu Ndhuwur Kepala

Kepala Butt sampeyanKabeh wong wis krungu ekspresi kasebut nduwur sirah sampeyan. kanthi Gannett, dheweke pancen nggawe ekspresi kasunyatan. Ruth Holladay minangka blogger sing sarkastik kanthi basa landhep ... lan dheweke mati, apamaneh nalika dheweke rawuh ing Gannett lan Bintang Indianapolis.

Kita sakloron makarya ing kana, Rut pensiun saka editorial lan aku ngiringan nalika Gannett nggawa VP sing ngilangi kabeh departemen bakat.

Gannett Didol?

Gosip anyar yaiku Gannett bisa uga wis siyap didol. Aku ora preduli tenan. Aku adol stok pas aku budhal, ngerti yen aku budhal dadi gejala liyane Monsterus Corporititus, uga kasebut nduwur sirah sampeyan.

Latar mburi pisanan - Aku kerja ing rong organisasi Koran - Landmark lan Gannett. Sanajan kalorone perusahaan padha ing industri, perusahaan ora beda. Nalika Landmark percaya ing otonomi kanggo properti lan manajer, Gannett percaya yen bisa ngontrol.

Minangka Marketer Database ing koran Gannett, aku duwe persaingan ing wilayah lokal lan perusahaan. Ora jelas ing njaba lan aku duwe hubungan apik karo perusahaan - nanging kasunyatane, supaya sukses, dheweke kudu ngilangi bisnis. Semakin akeh perusahaan bisa mbuktekake regane kanthi ngembangake strategi perusahaan, semakin akeh staf sing bisa ngilangi koran lokal. Rezeki, bonus, lan promosi padha gumantung. Dadi, sanajan aku bisa uga duwe pengalaman luwih akeh lan dadi pelaku sing luwih apik - informasi semono kudu diremehake ing McLean, Virginia.

Gannett nindakake iki ing kabeh departemen, sing paling kritis ing Editorial. Kauntungan kompetitif paling gedhe sing ana ing koran liwat Internet lan sumber daya media liyane yaiku bakat lokal. Iki minangka wong sing nggawe hubungan ing komunitas lan ngerti endi retak lan keprihatinan nalika nerangake kepemimpinan sipil kita. Uga departemen sing kayane ngorbanake paling akeh. Wong sing dakkarepake ing Editorial nggarap bokonge awan lan wengi kanthi mbukak posisi sing ora bakal bisa diisi. Akeh sing saiki wis ilang ... kerugian banget kanggo kutha iki.

Gampang Dideleng ING endi Bathi:

Markas Besar GannettStar Indianapolis saiki dadi campuran AP lan iklan kanthi taburan laporan lokal ing antarane. Para ahli industri bakal ngandhani manawa pemotongan kasebut perlu amarga ana wong sing mbukak Web kanggo menehi warta lan informasi.

Aku ora bisa ngandhani yen aku nesu banget. Kayane nyalahake Toyota amarga gagal penjualan ing mobil domestik. Karyawan Perusahaan Gannett ora kudu disalahake, nanging dheweke dhewe. Dheweke duwe kesempatan kanggo nggunakake jabatan sing mantep ing komunitas lan nggunakake pariwara lan editorial. Nanging dheweke nggawe koran lokal ora bisa ngontrol perusahaan kasebut.

Bintang IndianpolisSiji tampilan ing The Indianapolis Star mungsuh Gannett bakal nyedhiyakake bukti sing paling nyata babagan apa sing bisa ditindakake.

Nalika Gannett menang penghargaan karo salah sawijining kantor pusat perusahaan sing paling luar biasa ing negara kasebut, The Indianapolis Star bisa dipilih dadi salah sawijining paling ala ing kutha kasebut. Aku kerja ing bangunan sing dipasang, Bangunan Amerika… sing dikabarake bisa dipanggoni ing njaba jubin pisanan. Aku ngerti, iki dudu ing masalah, iku mung visual sing apik banget.

Katon yen bathi bathi bisa ditindakake amarga ana gangguan lan gangguan sirkulasi. Secara lokal, Star terus nambah editorial karo foto lan postingan blog saka sing maca. Sanajan aku ora setuju manawa iki minangka keputusan bisnis sing apik, dadi sedhih yen tabungan diwenehake menyang perusahaan tinimbang ora diinvestasikan ing bakat lokal.

IndyMoms: Sukses Lokal

IndyMomsIndyMoms minangka conto cara nindakake perkara sing bener. General Manager IndyMoms yaiku Jennifer Gombach, wanita sing hebat banget sing aku seneng bisa kerja bareng ing The Star.

Jennifer dudu mung pemasar, panulis lan wirausahawan sing bakat, dheweke uga warga lokal lan wis suwe banget karo koran (lan asring ora digatekake). Aku seneng banget bisa kerja bareng Jennifer nalika aku ana ing kana. Dheweke dadi mentor lan kanca sing apik.

Apa sing kudu ditindakake Gannett

Yen Gannett pengin banget, PHK kudu diwiwiti karo staf perusahaane dhewe. Aku bakal njaluk ngapura marang kanca lan kanca sing sadurunge, nanging ing kene ana masalah sampeyan.

Wenehake koran lokal kanthi otonomi sing dibutuhake kanggo njaga bisnis. Ngidini supaya 'nandur modal' ing usahane nanging kudu tanggung jawab. Investasi kudu nyuda wates bathi sing wis ditresnani ing kantor pusat, nanging prelu. Miwiti promosi saka njero koran tinimbang ngubah bakat ing saindenging negara.

Priksa apa sing ditindakake Jennifer karo IndyMoms. Lokal, pribadi, lan apik banget. Dheweke wis nyambung karo sing maca lan nyedhiyakake media sing sampurna kanggo pengiklan lokal supaya bisa nyambung karo demografi lokal tartamtu. Resep sing sukses kanggo sukses lan bisa dibaleni bola-bali.

Gannett kudu ngilangi endhas. Sawetara wong ujar Kabeh politik lokal! Ing Industri Koran, Kabeh dolar lokal! Aku ora bakal nahan ambegan ngenteni Gannett murub.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.