Gainsight: Platform Wawasan lan Retensi Pelanggan

penylametan pelanggan perusahaan

Gainsight ngluncurake rilis Spring platform Manajemen Sukses Pelanggan, sing nggawe para pemasar luwih gampang entuk tampilan pelanggan 360 ° lan kolaborasi karo pemangku kepentingan sukses pelanggan liyane ing organisasi nggunakake kekuatan analisis data.

Ing perusahaan sing luwih gedhe ing endi akeh departemen - wiwit saka penjualan nganti pangembangan produk lan pemasaran - para pemasar ditantang karo poin data sing beda-beda babagan kegiatan pelanggan, nanging kudu ngupayakake supaya pelanggan seneng lan melu. Mangkene carane Gainsight mbantu:

  • Modul Manajemen Adopsi mbisakake bisnis penghasilan ambalan kanggo ngukur panggunaan produk, adopsi lan metrik sukses lan nggunakake iki kanggo ndorong alur kerja retensi pelanggan ing saindenging perusahaan.
  • Modul Manajemen Umpan Balik mbisakake bisnis penghasilan ambalan kanggo ngukur kesehatan pelanggan liwat survey lan njupuk tindakan adhedhasar tanggapan survey - langsung saka njero Salesforce.com.
  • Modul Manajemen Pendapatan Seumur Hidup mbisakake bisnis penghasilan ambalan kanthi akurat ngukur lan nganalisa churn lan ngevaluasi pengaruhe tumrap tuwuhing umume lan nilai umur pelanggan.
  • Modul Manajemen Retensi mbisakake bisnis penghasilan sing bola-bali kanggo standarisasi lan ngotomatisasi alur kerja kanggo penylametan pelanggan - langsung saka njero Salesforce.com.

Gainsight nyedhiyakake para pemangku kepentingan sukses pelanggan supaya bisa ndeleng kabeh siklus siklus pelanggan, nyebabake silo departemen, komunikasi duplikat, lan interaksi sadurunge. Kapabilitas perusahaan anyar Gainsight ngewangi perusahaan supaya menehi nilai kanggo para pelanggan paling gedhe lan strategis. Perusahaan nduwe retensi tambahan lan pendapatan wutah kanthi data paling anyar babagan pelanggan ing pucuk driji lan tetep ndhisiki departemen sponsor.

One comment

  1. 1

    Tips pemasaran sing apik! Matur nuwun kanthi sanget kanggo informasi .. Pancen kiriman sing menarik. Matur nuwun kanggo nuduhake karo kita.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.