Masa Depan Interaksi Pangguna: Beyond Touchscreens

interaksi pangguna mbesuk

Infographic iki saka Toko Cerdas ngrembug babagan masa depan antarmuka pangguna ing layar demek. Mbok manawa antarmuka panganggo paling canggih sing digunakake saiki yaiku Apple Watch. Kombinasi multi-tutul, tekanan, tombol, lan panggilan iku rumit. Lan nganggo driji gedhe, iku mesthi ora pengalaman mulus. Aku seneng banget babagan masa depan!

Interaksi lan Antarmuka Panganggo mbesuk

Toko Cerdas item sawetara teknologi sing ana ing ambang ngganti interaksi pangguna:

  • Holograf - Microsoft wis dikirim Hololens lan wis mbukak antarmuka pangembangan. Elon Musk wis nduduhake sawetara conto antarmuka holografik uga.
  • Diode Emitting Cahaya Organik (OLED) - Saiki kita duwe antarmuka sing rata lan moderat, nanging kaku, ing tablet, laptop lan layar. Nanging, teknologi OLED bisa digunakake ing antarmuka sing fleksibel. Bayangake masa depan yen smartphone sampeyan kuat banget kaya komputer desktop, lan sampeyan bisa lungguh ing warung kopi lan mbukak kunci lan mbukak layar 30 inci sampeyan. Utawa bisa uga dipasang langsung ing sandhangan sampeyan!
  • Interaksi Gelombang Otak - Wis pirang-pirang taun, riset medis yaiku interaksi sing apik karo sistem saraf kita. Teknologi prostetik paling anyar, sing diaktifake kanthi teknologi komputasi portabel sing kuat, nanggepi kacepetan sing cocog kanggo dipikirake karo interaksi mekanik. Piranti sing luwih anyar, kayata Emosi, gunakake deteksi electroencephalography (EEG) kanggo gelombang gelombang otak sing nyata kanggo antarmuka karo aplikasi eksternal.

Siji-sijine antarmuka panganggo utawa interaksi sing dakkarepake miss infographic yaiku pangenalan swara. Nalika saiki wis dadi ide utama, masa depan perintah swara bakal luwih unggul ing wektu sing cedhak.

Lan uga saiki, kita Amazon Echo pancen fenomenal nalika ngakoni prentah swara lan nanggepi kanthi akurat. Miturutku, luwih becik tinimbang pangenalan swara kaya Siri Apple.

Masa Depan Interaksi lan Antarmuka Panganggo

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.