WordPress: Nerbitake Kiriman Mbesuk minangka Acara Mbesuk

WordPress

Kita nggawe situs mikro WordPress kanggo Blogging Perusahaan kanggo Dummy lan pengin duwe bagean sing ditampilake acara mbesuk ing sidebar ngisor. Solusi kanggo nindakake iki sejatine cukup sederhana lan dibangun langsung menyang WordPress. Ing tema sampeyan, sampeyan bisa nambah loop sing mung pitakon lan nampilake kiriman mbesuk kanggo kategori tartamtu sing mung digunakake kanggo Acara mbesuk:

<?php query_posts('order=ASC&cat = 3 & post_status = mbesuk, terbit '); yen (duwe_post ()): nalika (duwe_post ()): the_post (); yen (strtotime (get_the_time ("F jS Y"))> wektu ()): terusake; liya: kumandhang $ post-> id; ?>

Cara query_posts diselehake sadurunge daur ulang WordPress kanggo matesi kiriman sing diterbitake menyang pitakon sing digunakake. Amarga iki kiriman blog sing dijadwalake ing mangsa ngarep (tanggal acara), sampeyan ora prelu kuatir ditampilake ing blog inti ing template sampeyan. Sampeyan bisa uga ndhelikake kategori saka dhaptar kategori sampeyan. Iki bisa ditindakake kanthi nyunting dhaptar kategori sampeyan ing template WordPress kanthi nggunakake pilihan sing ora kalebu:


Kita uga nambah metadata kanggo kiriman kanggo nampilake lokasi kanggo acara kasebut. Iki ditindakake kanthi nggunakake bagean Custom Customs ing WordPress. Cukup ketik lokasi kanggo jeneng lapangan lan lokasi sampeyan kanggo regane… banjur njupuk lokasi kanggo ditampilake nggunakake printah get_post_meta ing ndhuwur.

Situs sing diasilake apik banget, kanthi desain lan tata letak sing unik sing nduweni kabeh elemen sing penting kanggo promosi buku:
Tips Blogging Perusahaan.png

3 Komentar

  1. 1

    Kita uga nggawe feed khusus kanthi acara mbesuk sing dipasang lan ngowahi generasi sitemap XML kanggo nerbitake kiriman mbesuk. Yen sampeyan nggunakake Generator Sitemap XML Arne Brachenwald, baris 1747 sitemap-core.php bisa dianyari dadi $where.=” (post_status IN ('publish','future') AND (post_type = 'post' OR post_type = ”)) “;

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.