Masa Depan Mobile

mangsa mobile

Saben sawetara dina, aku lan putri mbantah sapa sing duwe tali pengisian. Aku kepengin banget ari lan dheweke cenderung ninggali ari dheweke ing mobil. Yen telpon loro-lorone dadi persentase muatan siji digit… awas! Telpon wis dadi bagean saka wong liya. Iki minangka jaringan penghubung karo kanca-kanca, perekam memori saiki, kanca sing ngelingake apa sing bakal ditindakake, lan uga alarm kanggo tangi esuk. Nalika mati, kita bakal rumangsa ilang ing ara-ara samun. 🙂

Apa sing bakal ditindakake mbesuk? Miturut aku, desktop, laptop lan tablet bakal ilang saka urip kita lan kabeh bakal duwe telpon. Nalika lungguh ing papan kerja, kita mung bakal narik telpon lan ndeleng ing layar sing kasedhiya ing ngarep ... kaya saiki Airplay karo AppleTV. Masalah karo kabel, kabel, sinkronisasi, lan liya-liyane kabeh bakal ilang, kabeh mung bakal mbukak televisi, radio, mobil, lan liya-liyane liwat telpon. Perusahaan siaran lan kabel bakal ilang amarga piranti seluler dadi inti kabeh konektivitas. Dompet malah bakal ilang amarga identifikasi bisa diverifikasi liwat piranti seluler.

Muga-muga, saiki saiki kita bakal ngerti carane bisa nambah umure batere ing piranti, nyepetake wektu pangisian daya lan / utawa ngisi daya induksi induk (tanpa kabel) ... saengga anakku lan putri ora prelu adu kabel kabel!

iki infographic saka Tiga menehi sekilas babagan masa depan adopsi seluler!

mangsa ngarep

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.