Marketing Social MediaContent MarketingTeknologi sing Muncul

Influencer B2B Muncul: Apa Tegese Iki Kanggo Merek lan Masa Depan Pemasaran B2B?

Minangka konsumen, kita kenal karo bisnis-kanggo-konsumen (B2C) kampanye marketing influencer. Swara dasawarsa kepungkur, marketing influencer wis ngrevolusi cara merek melu konsumen, nyedhiyakake cara kanggo ningkatake kesadaran lan promosi tuku menyang pamirsa sing luwih gedhe lan luwih ditargetake. Nanging mung bubar duwe bisnis-kanggo-bisnis (B2B) perusahaan ngakoni nilai ekonomi pencipta, lan keterlibatan karo influencer mung wiwit tuwuh.

73% pemasar B2B nyebutake minat sing tambah akeh kanggo ngupayakake inisiatif marketing influencer ing 12 sasi kepungkur, lan 80% ngandhakake yen dheweke ngarepake minat bakal terus berkembang ing taun ngarep.

Pemasaran TopRank

Ora ana sangsi manawa para influencer B2B kanthi cepet mundhak popularitas, lan jumlahe sing akeh terus saya tambah saben dina. Ayo rembugan kenapa dheweke entuk daya tarik, tantangan sing bakal ditindakake nalika ngetrapake kampanye, lan apa masa depan pemasaran influencer B2B.

Nunyuk Sukses Ing B2C

Panggunaan marketing influencer ing ruang B2C wis akeh banget amarga tingkat kepercayaan konsumen sing dhuwur sing bisa ditindakake para pangripta karo pamirsa. Amarga pangripta asring nuduhake produk sing cocog karo merek pribadhi, promosi kasebut bisa dirasa luwih asli dibandhingake karo apa sing dikandhakake merek babagan awake dhewe. Efek sing padha iki katon kanggo influencer B2B. 

Kaya sing ana ing ruang B2C, mbangun hubungan sing kuat lan jangka panjang karo pamirsa minangka prioritas utama kanggo bisnis B2B. Biasane, target kasebut kalebu eksekutif pengambilan keputusan utama ing perusahaan sing bakal teka. Sanadyan, ora kaya konsumen, bisnis bakal njupuk wektu kanggo nimbang tuku bisnis, mula njaga obrolan ing wektu sing luwih suwe minangka kunci kanggo ngasilake dodolan ing mangsa ngarep. Lan amarga bisnis asring milih pakar industri utawa pamimpin pamikiran minangka bagéan saka kampanye influencer, pamirsa target biasane yakin yen produk utawa layanan sing dipasarake kanggo wong-wong mau nduweni nilai lan luwih cenderung ngetutake tuku.

Kajaba iku, padha karo munggah saka nano- lan mikro-influencers ing ruang konsumen, cilik, luwih niche pamirsa B2B bisa luwih apik kanggo bisnis kanggo pamirsa akeh karo kurang relevansi. Nyatane:

TopRank nemokake yen 87% merek B2B nganggep pamirsa sing relevan minangka sing kudu ditindakake nalika ngenali influencer.

Pemasaran TopRank

Minangka influencer B2B cenderung fokus ing vertikal tartamtu, apa iku marketing, fintech, utawa IT, kanggo sawetara jeneng, padha nggawa karo media sosial selektif iki ing ngisor iki sing bisnis looking for. 

Tantangan Pemasaran Influencer B2B 

Leveraging influencer minangka bagéan saka strategi pemasaran B2B bisa ngasilake asil sing luar biasa. Nanging ana tantangan sing ditindakake nalika nindakake marketing influencer B2B kanthi bener. 

Kaya sing kasebut, influencer B2B asring spesialis ing lapangan tartamtu. Nindakake riset sing sregep kanggo mesthekake influencer ora mung selaras karo misi merek lan duwe target pamirsa sing padha, nanging bener-bener ngerti produk utawa layanan sing bakal dipromosikan, bisa njupuk wektu lan sumber daya perusahaan. Ing ndhuwur iki, ngevaluasi pengikut influencer kanggo ngesyahke manawa pamirsa kasebut sah minangka tugas liyane sing angel. Ing saben platform media sosial, akun bisa dadi ora aktif utawa malah penipuan (bot, profil palsu, lan sapiturute), dadi penting banget yen influencer dipriksa amarga duwe pengikut asli. 

Komunikasi sing cukup karo influencer B2B uga bisa dadi angel kanggo bisnis. Nemokake imbangan sing tepat ing antarane pesen sing dipersonalisasi lan transparan nalika mbayar, garis wektu, lan pangarepan konten penting banget kanggo sukses ngamanake kemitraan influencer.

Nanging, akeh tantangan kasebut bisa diatasi kanthi nggunakake teknologi marketing influencer kanggo mbantu ngatur kampanye marketing influencer. Sawetara kecerdasan buatan (AIlan machine learning (ML) platform ana sing bisa ngidini bisnis nyepetake proses penjangkauan, nganalisa akun influencer (kalebu tingkat keterlibatan, tayangan kirim, metrik wutah, lan wawasan pamirsa), lan ngawasi kemajuan kampanye.

Masa Depan Ekonomi Pencipta B2B

Sanajan kanthi cepet tuwuhing influencer B2B wiwit wiwitan pandemik, kampanye influencer B2B isih mung nyathet bagian sekedhik saka total belanja marketing influencer. Jumlah merek B2B sing nutul ekonomi pencipta mung bakal terus saya tambah sajrone sawetara taun sabanjure. Kanthi iki, kita uga bakal weruh jumlah wong sing ngidhentifikasi diri minangka influencer B2B, nggawe blumbang influencer B2B sing akeh banget sing saiki kita deleng ing ruang B2C. 

Pengaruh karyawan, yaiku, karyawan sing promosi produk utawa layanan kanggo perusahaan dhewe, bakal dadi tren liyane sing terus-terusan entuk popularitas. Karyawan sing tumindak minangka influencer minangka sumber informasi sing dipercaya kanggo pamirsa target lan uga nggawe gambar merek sing positif, malah bisa uga nulungi inisiatif rekrutmen.

Pungkasan, marketing influencer B2B duweni potensi dadi kurang formal lan luwih bisa digayuh. Akeh sing mikir babagan kiriman LinkedIn sing dawa lan terstruktur kanthi rinci babagan keuntungan piranti lunak utawa layanan profesional nalika mikir babagan pengaruh B2B. Nanging ora suwe, luwih akeh bisnis bakal nggunakake humor, konten cekak kaya TikTok utawa Instagram Reels, lan meme kanggo menehi pengaruh luwih akeh marang pamirsa target, melu ing tingkat sing luwih pribadi.

Ruang influencer B2B isih cukup anyar lan akeh sing isih durung mesthi babagan carane bakal berkembang. Nanging, siji-sijine sing yakin yaiku kene kanggo tetep.

Alexander Frolov

Alexander minangka CEO lan pendiri ing HypeAuditor. Alex wis dingerteni kaping pirang-pirang ing 50 Dhaptar Pemain Industri Top dening Talking Influence kanggo kerjane kanggo nambah transparansi ing industri pemasaran pengaruh. Alex dadi pamimpin utama kanggo ningkatake transparansi ing industri lan nggawe sistem deteksi penipuan adhedhasar AI sing paling maju kanggo nyetel standar kanggo nggawe pemasaran influencer kanthi adil, transparan, lan efektif.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web