Masa Depan Martech

Depositphotos 16360379 s

Teknologi Pemasaran saiki lan masa depan dibahas lan dijupuk nalika diresmekake Konferensi Martech ing Boston. Iki minangka acara sing wis payu sing nglumpukake pimpinan pamikiran sing beda-beda ing jagad Martech. Sadurunge, aku duwe kesempatan kanggo nyambung karo ketua konferensi, Scott Brinker, kanggo ngrembug babagan evolusi industri lan kepiye peranane Kepala Teknologi Teknisi wis dadi peran sing kudu ana ing organisasi pemasaran ing saindenging jagad.

Ing pacelathon, Scott negesake kanthi ironis:

Tantangan paling gedhe kanggo adopsi Martech, luwih saka manungsa tinimbang teknis. Teknologi pemasaran nggawe cara anyar kanggo para pemasar ngatur organisasi lan mbuwang, melu karo prospek, lan ngukur asil pemasaran, nanging isih mbutuhake pamikiran, praktik lan katrampilan anyar ing tim pemasaran kanggo nyadari potensi lengkap.

Minangka peran saka teknolog pemasaran (ing kabeh level) terus entuk momentum, Scott nerangake kepiye peran kasebut diwujudake kanthi cepet. Kanggo negesake, dheweke nyathet nalika miwiti Blog @Chiefmartec ing taun 2008, asil telusuran Google munggah 245 nyebutake. Dina iki, Kepala Teknologi Teknisi duwe luwih saka 376,000 dhaptar. Dheweke negesake manawa regane peran iki kayane ana sekitar papat kontribusi utama, kalebu:

  • Operasional kemitraan antarane pemasaran lan IT
  • Dadi kepala penasihat CMO babagan prekara teknologi mengaruhi strategi pemasaran perusahaan
  • Ngatur aspek teknis hubungan antarane departemen pemasaran lan perhatian saka panyedhiya layanan pemasaran - macem-macem agensi, kontraktor, vendor piranti lunak
  • Ngewangi tim pemasaran sing luwih jembar - pemasar non-teknis - kanggo nggunakake teknologi kanthi luwih efektif

Scott uga nganggep pengaruh Martech ing anggaran pemasaran, negesake manawa "Kabeh indikasi manawa pemasaran bakal terus nambah investasi ing teknologi ing level signifikan." Nyatane, ing Konferensi Martech, Laura McClellan, analis senior ing Gartner Group, nganyari prediksi dheweke CMO bakal luwih nggunakake teknologi banjur CIO dening 2017.

Laura negesake manawa kita wis entuk tonggak sejarah iki, telung taun luwih awal. Scott negesake teknologi pemasaran ing endi kesempatan gedhe. Dhuwit kanggo dana investasi teknologi teka saka macem-macem sumber: ngirit biaya kanggo efisiensi operasional sing luwih apik amarga otomatisasi sing luwih apik lan Analytics, ganti saka anggaran media, mindhah prioritas mbuwang IT, lan anggaran pemasaran anyar sing diwenehake dening CEO kanggo nggawe pelanggan lan penghasilan anyar.

Nggoleki wates anyar Martech, Scott ngramal luwih akeh inovasi ing mburi layar supaya pemasaran "heterogen" luwih gampang arsitek lan dikelola. Asile, jarene, iki bakal dadi "cara sing luar biasa supaya para pemasar bisa eksprimen karo pangembangan canggih sing ora ana gandhengane karo sakit kepala integrasi kompleks kanggo saben wong."

Kanthi Konferensi Martech pisanan saiki, kita bakal nambah kasenengan lan visibilitas kanggo teknologi pemasaran lan profesi dedikasi. Minangka pamiarso, janji yen bakal ngrungokake para pamicara negesake kebutuhan integrasi ing antarane solusi Martech, sing dipercaya Nggabungake pancen kritis kanggo sukses pemasaran. Uga ana gegayuhan penting babagan perang bakat kanggo para pemasar cerdas sing bisa nggawe, ngatur lan nglakokake pemasaran integral sing bisa ngasilake asil sing luwih apik.

Menarik banget kanggo ndeleng kepiye kita minangka CMO njupuk panjaluk sing tambah nalika peran kita terus berkembang lan berkembang. Iki uga dadi tema ing konferensi kasebut - kepiye cara CMO bisa nemtokake pasar, ngembangake lan ngatur produk lan program lan entuk lan njaga pelanggan. Dudu tugas sing gampang, nganggo utawa tanpa teknologi

Nalika ana akeh pengambilan barang sing terkenal Martech, salah sawijining titik persetujuan bulat ing antarane para peserta yaiku kabutuhan strategi Martech. CMO lan organisasi pemasaran ora bisa menehi teknologi pemasaran, wong lan proses pemasaran. Dheweke butuh strategi terpadu kanggo nyurung lan ngukur asil. Masa depan Martech wis teka. Minangka CMO, aku seneng duwe kursi ngarep ing rollercoaster Martech.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.