Masa Depan Ora Nduwe Pakaryan lan Ora Pernah Dadi

proyek mbesuk

Paranoia babagan masa depan intelijen buatan, robotika, lan otomatis kudu mandheg. Saben revolusi industri lan teknis ing sejarah mbukak manungsa nganti ora ana gandhengane kanggo ngetrapake bakat lan kreatifitas. Iki ora amarga sawetara proyek ora ilang - mesthine padha wae. Nanging padamelan kasebut diganti karo lapangan kerja anyar.

Nalika nggoleki kantorku dina iki lan nyemak gaweyane, kabeh anyar! Aku nonton lan saiki ing AppleTV, ngrungokake musik ing Amazon Echo, wis nggawe pirang-pirang aplikasi seluler kanggo klien, duwe program infographic kanggo klien, minggu iki mbantu loro klien utama sing duwe masalah telusuran organik sing kompleks, aku nerbitake iki ing sistem manajemen konten, lan kita promosiake artikel liwat media sosial.

Kasunyatane, aku ora nate ngimpi 15 taun kepungkur manawa aku duwe agensi pemasaran digital dhewe lan bakal nulungi klien navigasi pemasaran kanthi online. Cara kanggo mbesuk ora bakal saya sithik, mula saya saya amba! Saben tahap otomatisasi mung nggawe evolusi lan inovasi anyar. Nalika nindakake ide lan karya kreatif kanggo para klien, umume dina nggunakake data, nyetel sistem, lan eksekusi. Yen bisa nyilikake elemen kasebut, kita bakal bisa nggawe luwih akeh.

Aku yakin tantangane, utamane ing Amerika Serikat, yaiku kita ngajari lan nyiapake siswa kanggo proyek sing bakal punah. Kita butuh sistem sing anyar kanggo nyiapake generasi sabanjure supaya bisa ngupayakake teknologi anyar kasebut.

Suwene wulan kepungkur, minangka conto, aku nulungi putrine ngerjakake tugas HTML. Aku wis mulang CSS, JavaScript, lan HTML dheweke. Nanging, minangka profesional PR, bakat kasebut ora ana gunane. Ngerti dheweke minangka siji, nanging kemungkinan putrine nulis garis kode ing karir kasebut minimal. Dheweke bakal nggunakake sistem manajemen konten. Muga-muga pelajaran dheweke dadi gambaran umum babagan teknologi lan pangerten babagan platform pemasaran gabung karo siji liyane, mula dheweke ngerti kemampuan sistem kasebut… dudu cara nggawe.

Kolonial Life ngembangake infographic iki, 15 Pakaryan sing Ora Ana 30 Taun kepungkur. Nalika sampeyan mriksa dhaptar proyek lan gaji umume, cathet babagan jumlah media digital!

proyek-sing-durung-ana

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.