Deleng babagan Masa Depan Digital Eceran Global

ritel digital mbesuk

Kanca-kanca ing ExactTarget nerbitake infographic iki, Deleng ing Masa Depan Eceran Global.

Masa depan pemasaran digital cerah. Konsumen merek ritel global wis berkembang amarga ana teknologi lan saluran anyar, lan saluran kasebut nuntut jinis pemasar anyar. Kanthi metrik lan taktik pemasaran luwih akeh tinimbang sadurunge, para pemasar modern kudu ndeleng tren saiki kanggo nyiapake strategi kanggo mbesuk. Kyle Lacy, Senior Marketing & Riset Konten Senior

Infographic minangka tampilan ringkes lan penting kanggo owah-owahan ing sejarah tuku konsumen, pentinge strategi multi-kanal lan pertumbuhan seluler sing eksplosif.

Eceran Future-of-Digital

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.