Panelitian Insider babagan Masa Depan Piranti Lunak lan Layanan Pemasaran Email

panyedhiya layanan email

Salah sawijining mupangat kanggo urip lan ambegan industri ceruk, kayata ngoperasikake agensi email, yaiku menehi salah sawijining kesempatan kanggo mikirake apa sing bakal ditindakake mbesuk.

Ing ngisor iki minangka visi mbesuk babagan marketing email ing taun 2017 kanggo praktisi, pemasar, lan konsumen.

The Name of the Game Has Changed

Maju cepet nem taun lan istilah "pemasaran email" wis ilang saka basa kita. Sanajan luwih murah tinimbang taun 2011, pemasaran email isih ngasilake ROI sing cukup gedhe; nanging mung siji kendaraan pemasaran digital.

Ing tembe mburine, integrasi ing antarane pemasaran sosial, seluler, adhedhasar lokasi lan adhedhasar omah ora rapi. Saluran olahpesen individu ora relevan.

Ana sawetara nuansa kanggo ngirim pesen sing efektif liwat saben saluran pemasaran kasebut, nanging prabédan kasebut umume didhasarake dening preferensi konsumen sing wis nyathet kanthi dudu mekanisme pangiriman dhewe. Fungsi utama nggunakake saluran campuran iki padha karo ing taun 2011: distribusi pesen sing relevan lan tepat wektu. Kanthi tembung liyane, tujuane yaiku lan wis mesthi, nyedhiyakake tawaran sing pas, ing ngarepe wong sing bener, ing wektu sing pas.

Amarga istilah pemasaran email, pemasaran sosial lan pemasaran seluler terlalu mbatesi lan saya nyerang konsumen sing kesel, mula dheweke kudu lunga. Sugeng rawuh ing jaman Pesen Digital.

Pangowahan paling gedhe ing Digital Messaging modern ora kaya carane dirujuk; yaiku komoditisasi lan konsolidasi teknologi, kebutuhan tenaga kerja trampil, lan pemahaman lan pemberdayaan konsumen.

Shift Cepet lan Sapuan

Ing taun 2017, Panyedhiya Pesen Digital (DMPs) bisa gampang nyebar pesen pemasaran pribadi ing piranti, wektu lan papan. Saiki kalebu komunikasi adaptif nyata-nyata, sing gampang ngalir ing saluran anyar, kaya TV interaktif, lan sing lawas, kaya sing laris. Nanging penawaran DMP ora diwatesi mung kanggo nyebarake lan nglacak pesen pemasaran digital. Dheweke entuk kemajuan sing nggumunake ing analisis data lan otomatisasi pemasaran.

Pelaporan lan produksi kampanye pancen luwih cerdas lan luwih efisien, luwih becik dibukak lan klik lan editor WYSIWYG. Pikirake langsung, tes lan manipulasi multivariat, klumpukan konten dinamis multi-sumber, pangiriman responsif, lan kalkulasi, kalkulasi ROI salib menyang 10th daya.

DMP uga nawakake cara pangumpulan data sing kuat. Data sugih iki diwutahake saka saben interaksi; wiwit saka lengganan sederhana ing piranti seluler nganti data prilaku sing diklumpukake saka touchpoint pelanggan offline.

Nanging kepiye cara penawaran DMP kanthi cepet? Bali ing 2012, ing Email Service Providers (ESPs) scrambled, gaya Google, supaya para pemasar tetep antarmuka lan mung antarmuka. Balapan teknologi lan intelijen diwiwiti.

Perkos saka Biaya sing luwih murah lan Kekuwatan Anyar

Apa sing diarani perang olahpesen Digital kanggo para pemasar saben dina yaiku yen biaya layanan olahpesen digital wiwit mudhun kanthi akeh lan alat-alat kasebut wiwit saya cepet. Iki pancen warta sambutan kanggo para pemasar nanging uga kanggo Digital Messaging Providers, amarga nggabungake konsolidasi lan akuisisi sing selawase ngganti industri.

Ing misi kanggo nggabungake saben fitur sing dikarepake para pemasar, Panyedhiya Pesen Digital wiwit entuk perusahaan ngawasi media lan nulis data. Dheweke nyewa dalang analitis lan ahli UI. Dheweke mbukak aplikasi nganti jagad lan nggunakake versi anyar saben wulan. Dheweke lagi kobongan.

DMP cilik lan ukuran tengah ora bisa ngetrapake kanthi cepet lan nyuda penghasilan. Dheweke ditumbuk utawa ditelan. Panyedhiya Niche mudhun dadi tambahan. Kanggo pasar sing maune dibanjiri atusan pesaing, saiki mung sawetara behemoth global sing isih ana.

DMP modern ngasilake penghasilan-saben-pelanggan luwih sithik kaya sadurunge. Nanging, ukurane jembar banget, yen ora amarga para pelobi lan pedoman pangaturan awake dhewe sing ketat, para pendukung anti-kepercayaan lan privasi bakal wiwit ora minat karo kegiyatane.

Dheweke uga nemokake penghasilan anyar, lan sing paling utama ngasilake lisensi data pelanggan sing disimpen. Intelijen iki ditawakake, lan dituku karo, perusahaan riset lan saluran pemasaran kompetitif kaya telusuran mbayar, surat langsung, lan pariwara digital.

The Rise of Craftsmen and Technicians

Piranti lengkap, sing ditawakake dening Panyedhiya Pesen Digital ing 2017, saiki wis meh tekan kabeh pemasar. Nanging program olahpesen digital luwih canggih. Personel trampil minangka pembeda utama ing antarane program sing ngasilake ROI sing ora apik, ora sopan lan luar biasa saka Digital Messaging, nanging kaya sejarah, ora kabeh spesialis nggawe potongan kasebut.

Amarga pelaporan kasebut kuat lan bisa ditindakake, para pemasar ora perlu maneh ahli matematika pemasaran internal utawa outsourcing kanggo nganalisis data lan menehi rekomendasi. Nanging data iki saiki kudu dileksanakake lan program kudu dioptimalake. Rockstars industri Olahpesen Digital saiki dadi rong kem, tukang lan teknisi.

Tukang minangka tukang nggawe rencana lan nindakake; dadi pemikir, manajer, utawa kreatif. Teknisi yaiku wong sing diagnosa masalah, wiwit saka kecepatan kirim nganti hiccup integrasi, lan mbenerake.

Consumer Behavior and Perception

Konsumen saiki ngerti banget babagan akeh pesen pemasaran sing relevan, nanging relevan. Iki meksa para pemasar ngonversi, apa maune, nawakake siji sisi dadi dialog sing fokus karo pelanggan. Obrolan kasebut ditindakake ing level siji-menyang-siji lan ing antarane para maya. Dheweke berkembang suwe saya suwe amarga demografi lan tindak tanduk konsumen ganti lan ganti karo norma budaya.

Data sing diwenehake konsumen, lan diekstrak saka polah tingkah, saiki ora ana watese. Pemasar duwe wawasan kaya-kaya tanpa winates ing pikirane individu uga model prediksi kelas demografi. Pemasar nggunakake informasi kasebut kanggo ngirim apa sing paling bisa dituku konsumen saiki, lan mbesuk, uga prédhiksi regane umure banjur alokke sumber daya sing cocog.

Amarga konsumen sadar banget karo pemasaran prilaku lan prihatin yen prakteke pungkasane bakal dadi invasif; repositori idin global duweke pribadi bubar ditetepake, mung diarani Choice.

Choice minangka kooperatif, manajemen data terpusat lan pusat preferensi sing aman banget lan kuwasa. Bakal menehi kesempatan konsumen kanggo ngontrol, persis, jinis data apa sing dikoleksi, lan digunakake, dening para pemasar lan pesen sing bakal ditampa, saka sapa, uga kepiye lan kapan bakal dikirim.

Iki minangka layanan gratis kanggo konsumen nanging Panyedhiya Pesen Digital kudu menehi lisensi informasi iki, sing bakal njamin bisa memenuhi harapan konsumen lan tundhuk karo Undhang-undhang Proteksi Privasi Digital saka 2015.

Pambalikan Dhapukan

Ing taun 2017, industri olahpesen Digital kabeh wis kuwalik. Ing awal pemasaran email, bagean saka biaya, wektu lan perhatian marang piranti lunak pemasaran email. Nanging saiki layanan DMPs wis komodifikasi, nilai nyata Digital Messaging mung gumantung karo bakat sing nggunakake alat kasebut.

Pembalikan peran iki uga ditampilake ing hubungan antarane pemasar lan konsumen. Pemasar saiki luwih sensitif karo kabutuhan lan kekarepane para pelanggan lan prospek. Yen dheweke bakal terus ngobrol ing taun-taun mbesuk, dheweke kudu terus. Lan kanggo ngganti informasi pribadine, konsumen nampa tawaran sing apik lan pengalaman sing apik banget lan ngontrol privasi dheweke kaya sadurunge.

2 Komentar

  1. 1

    Aku mikir yen sajrone 10 taun pemasaran email bakal ilang sawetara wektu lan pesen bakal tekan pelanggan kanthi cara sing beda.

    • 2

      Hai Vaidas - Mesthi bakal narik kawigaten babagan masa depan, utamane babagan olahpesen pemasaran digital. Kanthi kabeh obrolan 'email wis mati', sampeyan ora mikir yen email bakal dilebokake menyang saluran liyane.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.