Masa Depan Utopian Adol Saluran

Depositphotos 43036689 s

Mitra saluran lan Reseller Nilai-Ditambah (VAR) minangka anak tiri abrit (diobati tanpa duwe hak lair) nalika njupuk perhatian lan sumber daya saka pabrikan produk sing ora bisa didol. Dheweke sing terakhir entuk latihan lan sing pertama sing tanggung jawab kanggo memenuhi kuota. Kanthi anggaran pemasaran winates, lan alat penjualan sing ketinggalan jaman, dheweke berjuang kanthi efektif ngomunikasikan kenapa produk unik lan beda.

Apa sing Dodol Saluran? Cara distribusi sing digunakake dening bisnis kanggo adol produke, biasane kanthi mbagi tenaga penjualan dadi klompok sing fokus ing saluran adol sing beda. Contone, perusahaan bisa uga ngetrapake strategi penjualan saluran kanggo adol produke liwat tenaga penjualan, dealer, pengecer utawa pemasaran langsung. Kamus Bisnis.

Ing taun-taun pungkasan, kita nate weruh pertumbuhan eksplosif ing sektor teknologi pemasaran, nyebabake perusahaan riset Gartner kanggo kondhang prédhiksi kasebut CMO bakal ngluwihi CIO ing IT ing taun 2017. Iki nggawe aku kepingin weruh kepiye, utawa manawa OEM bakal nyetel strategi pemasaran, lan sing luwih penting, apa bakal ana fokus sing anyar kanggo alat enablement sales sing bisa mengaruhi pertumbuhan lan sukses ing penjualan saluran?

Kanthi teknologi anyar kanthi cepet ngganti lanskap pemasaran lan penjualan, aku mbayangake masa depan penjualan saluran bakal nyuda sawetara tantangan mitra saluran lan VAR sing saiki diadhepi:

  • training - Panaliten pungkasan digawe dening Qvidian nuduhake yen iku njupuk rata-rata 9 wulan kanggo sukses nglatih wakil Sales, lan kadang bisa nganti setaun supaya efektif banget. Nalika perwakilan rata-rata bisa uga tanggung jawab kanggo adol siji produk utawa garis produk tartamtu, VAR ditugasake adol macem-macem produk saka macem-macem perusahaan. Yen statistik iki bener kanggo perwakilan penjualan langsung, wong mung bisa nganggep manawa mitra saluran sing tugas sinau tali kanggo produk sing luwih jembar saka luwih saka siji pabrikan bisa mbutuhake wektu luwih suwe kanggo dilatih.
  • Kurang Piranti Sales Sales - 40% kabeh materi pemasaran ora digunakake dening tim penjualan, sing bisa dingerteni nalika sampeyan nganggep manawa bahan kasebut asring brosur statis lan agunan, video looping, utawa presentasi PowerPoint standar sing ora nate mbantu nggawe proses Sales. Amarga para pembeli saiki nggoleki kontrol sing luwih akeh, mitra saluran kudu bisa nyedhiyakake pengalaman Sales sing interaktif lan menarik, kanggo kabeh produk / solusi sing didol. Nalika adol produk saka macem-macem perusahaan langsung saingan, bisa uga mitra saluran bakal nglampahi wektu nyoba adol produk sing paling gampang dibedakake – lan mulane transaksi sing cedhak. Produsen produk wis nyadari iki, lan wis milih Model Produk 3D virtual, sing katon lan tumindak kaya produk asline, kanggo nawakake penawaran menyang tangan tim Sales lan mitra saluran. Nanging, mitra saluran asring dadi sing pungkasan sing nampa alat enablement sales interaktif amarga biaya lisensi piranti lunak sing dhuwur, yen dheweke nampa alat interaktif, mula kerugiane gedhe banget.
  • Globalisasi - VAR lan mitra saluran asring dununge ing jagad iki, bisa uga adoh saka lokasi pabrikan utawa pusat demonstrasi produk. Mula, dheweke butuh alat sing bisa adol luwih apik ing sembarang lokasi, kapan wae. Nalika aplikasi seluler wiwit ngatasi masalah iki, akeh tablet / smartphone nggawa bobot popularitas sing luwih gedhe ing macem-macem negara, nggawe penyebaran konten luwih nantang, amarga alat enablement sales kudu bisa digunakake ing APAPUN piranti sing digunakake mitra mitra. Alangan basa uga ndadekake akeh alat penjualan ora ana gunane, kajaba bisa diterjemahake menyang basa lokal kanggo digunakake ing negara manca.
  • Akses Universal - Kaya sing wis disebutake sadurunge, wakil global sing nyebar kanthi nggunakake macem-macem piranti, wiwit laptop menyang piranti seluler, lan butuh alat sing bisa digunakake kanthi lancar salib-nyedhiyakake pengalaman universal tanpa preduli saka dununge. Miturut Qvidian, alasan nomer siji sing Sales nglirwakake bahan pemasaran amarga ora bisa nemokake utawa ngakses. Iki tegese entuk informasi sing bener menyang tangan mitra saluran lan VAR ing piranti sing bener minangka penting banget kanggo komunikasi pesen kanthi lancar lan teratur. Kanggo digunakake ing wilayah sing akses Internet sing angel angel digayuh, utawa digunakake ing papan-papan kayata kantor pusat perusahaan utawa rumah sakit sing akses Internet asring diwatesi, mitra saluran butuh aplikasi sing bisa digunakake kanthi ONLINE lan OFFLINE, ing laptop, smartphone, lan tablet. Asring, aplikasi semacam iki mbutuhake lisensi (adhedhasar jumlah pangguna), sing ndadekake mitra saluran lan VAR kerugian banget, amarga akeh OEM sing ragu-ragu njupuk tab kanggo mitra alat sing mbisakake penjualan bisa uga ora nggunakake kanthi sejatine .

Platform Kaon Cross

Bayangake Masa Depan Utopia kanggo Adol Saluran

Piranti enablement sales sing digawe khusus kanggo saluran ora mung bakal nyedhiyakake aksesibilitas 100% kanggo produk interaktif, (kanthi nuduhake kanthi virtual) nanging uga bakal nuduhake kepiye macem-macem produk bisa kerja sama kanggo ngrampungake tantangan bisnis para pelanggan, ora preduli perusahaan sing nggawe. Iki bakal nggawe saben mitra dadi ahli produk, amarga bakal duwe demonstrasi produk sing relevan, materi pendhukung, lan pesen pemasaran sing bisa ditindakake sawayah-wayah. Pungkasane, mitra saluran bakal bisa nggabungake kabeh demonstrasi produk 3D virtual iki, tanpa preduli OEM, dadi siji alat enablement sales interaktif kanthi merek dhewe, saengga bisa nampilake sing paling apik solusi kanggo konsumen kanthi nggabungake macem-macem tawaran saka mitra.

Alat sing ideal ora mung bisa ngakses kabeh lini produk, nanging pangguna tanpa wates bakal entuk akses 24/7, online utawa offline, ing endi wae ing jagad iki - nyedhiyakake pengalaman universal tanpa preduli lokasi utawa platform. Teks sing gampang diterjemahake bakal nggawe versi internasional aplikasi dadi cepet, lan kompatibilitas lintas piranti universal bakal ndadekake mitra mitra dadi akselerator penjualan sing narik ati.

Sanajan iki kayane ngimpi, aku yakin masa depan alat interaktif, lintas platform kaya iki kanggo mitra saluran lan VAR bisa uga ora adoh banget!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.