Matur suwun kanggo kanca!

Kanggo sampeyan sing ngerti manawa aku ngilangi net ing akhir minggu iki, aku njaluk ngapura malah ora ngirim cathetan utawa loro. Kita ngalami krisis kulawarga ing omah sing dadi perhatian lan tenaga kabeh. Ora preduli pentinge blogku lan njaga reputasi online, ora ana sing penting karo kulawarga.

I am very thankful for my friends, online and offline, during these challenging times. I had quite a few emails this weekend just asking if everything is okay. (It's not okay yet, but it will get there.)

Speaking of friends, this is a post that I've meant to do for a while. Good friend and fellow Kacang polong, Jason Bean (ora ana gandhengane) nulis kiriman Be Douglas Karr's Friend.

jasonbeandouglasskarr jempol

It all started when Jason was setting up his camera to take a timed photo of the two of us. I mocked up standing there with my arm around him and he took the photo. We then came up with the idea to do a post and have others ‘fill in' and be my friend. Here's the response we got!

Aku ora nate nutupi sirahe, aku bakal nggawa dheweke counter lan kamera nyekel!
I'm not really patting John Uhri on the head, I was going to push him off the counter and the camera caught it!

Aku wis ketemu Lorraine lan bojone kaping sawetara lan kita seneng karo perusahaan liyane. Aku mikir kaya kaya kulawarga sing wis ketemu maneh!
I've met Lorraine and her husband a few times at regional events and we've enjoyed each other's company quite a bit (at least I hope they enjoyed mine!). I think we're more like reunited family!

Blog Michelle anyar kanggo aku - nanging aku wis seneng karo prosa pribadine. Muga-muga bisa ketemu karo Michelle lan ngombe secangkir kopi!
Michelle's blog is new to me – but I'm already enjoying her thoughtful and personal prose. I hope we can meet up with Michelle and have that cup of coffee!

Podcaster lokal, lan pengusaha musik extraordinaire, Darrin Snider malah njupuk wektu kanggo nggawa aku ing kana! Aku ketemu Darrin ing ExactTarget lan seneng banget ngobrol. Muga-muga bisa nyebrang maneh!
Podcast lokal, lan pengusaha musik extraordinaire, Darrin Snider malah njupuk wektu kanggo tumindak! Aku ketemu Darrin ing TargetTrget lan seneng banget ngobrol. Muga-muga bisa nyebrang maneh!

You can still get in the fun! Here's the foto asli sing bisa Photoshop dhewe! Kanca sing luwih akeh, luwih apik!

4 Komentar

  1. 1

    Kira tegese sampeyan ora bisa nggawe plug-in Google sing apik banget. Muga-muga samubarang kabeh bisa saya lancar nalika awan saya maju. Sampeyan pancen bener, ora ana sing luwih penting tinimbang kulawarga. Tantangane yaiku ngimbangi wektu mbuwang karo kulawarga kanthi mbuwang wektu kanggo nindakake prekara sing kudu ditindakake supaya sampeyan bisa uga ngopeni lan nyukupi. Aku yakin, mengko bakal ketemu sampeyan ing Piala Bean.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.