Matur suwun kanggo kanca!

Kanggo sampeyan sing ngerti manawa aku ngilangi net ing akhir minggu iki, aku njaluk ngapura malah ora ngirim cathetan utawa loro. Kita ngalami krisis kulawarga ing omah sing dadi perhatian lan tenaga kabeh. Ora preduli pentinge blogku lan njaga reputasi online, ora ana sing penting karo kulawarga.

Aku matur nuwun banget kanggo kanca-kanca, online lan offline, sajrone wektu tantangan kasebut. Aku duwe sawetara email ing akhir minggu iki mung takon apa ora apa-apa. (Durung masalah, nanging bakal tekan kana.)

Ngomong kanca, iki kiriman sing daksenengi sawetara wektu. Kanca lan kanca sing apikan Kacang polong, Jason Bean (ora ana gandhengane) nulis kiriman Be Douglas KarrKanca.

jasonbeandouglasskarr jempol

Kabeh diwiwiti nalika Jason lagi nyetel kamera kanggo njupuk foto wektu kita loro. Aku ngolok-olok ngadeg ing kana karo dak rangkul dheweke lan dheweke njupuk foto kasebut. Banjur kita duwe ide kanggo nggawe kiriman lan menehi 'isi' wong liya lan dadi kancaku. Mangkene tanggapan sing dipikolehi!

Aku ora nate nutupi sirahe, aku bakal nggawa dheweke counter lan kamera nyekel!
Aku ora nemen-nthuk sirahe John Uhri, aku arep nggawa dheweke counter lan kamera nyekel!

Aku wis ketemu Lorraine lan bojone kaping sawetara lan kita seneng karo perusahaan liyane. Aku mikir kaya kaya kulawarga sing wis ketemu maneh!
Aku wis ketemu Lorraine lan garwane sawetara kaping ing acara regional lan wis seneng karo perusahaan liyane (paling ora muga-muga dheweke seneng karo aku!). Kayane aku luwih seneng kulawarga sing wis ketemu maneh!

Blog Michelle anyar kanggo aku - nanging aku wis seneng karo prosa pribadine. Muga-muga bisa ketemu karo Michelle lan ngombe secangkir kopi!
Blog Michelle anyar kanggo aku - nanging aku wis seneng prosa privet lan pribadi. Muga-muga bisa ketemu karo Michelle lan ngombe secangkir kopi!

Podcaster lokal, lan pengusaha musik extraordinaire, Darrin Snider malah njupuk wektu kanggo nggawa aku ing kana! Aku ketemu Darrin ing ExactTarget lan seneng banget ngobrol. Muga-muga bisa nyebrang maneh!
Podcast lokal, lan pengusaha musik extraordinaire, Darrin Snider malah njupuk wektu kanggo tumindak! Aku ketemu Darrin ing TargetTrget lan seneng banget ngobrol. Muga-muga bisa nyebrang maneh!

Sampeyan isih bisa seneng-seneng! Mangkene foto asli sing bisa Photoshop dhewe! Kanca sing luwih akeh, luwih apik!

4 Komentar

  1. 1

    Kira tegese sampeyan ora bisa nggawe plug-in Google sing apik banget. Muga-muga samubarang kabeh bisa saya lancar nalika awan saya maju. Sampeyan pancen bener, ora ana sing luwih penting tinimbang kulawarga. Tantangane yaiku ngimbangi wektu mbuwang karo kulawarga kanthi mbuwang wektu kanggo nindakake prekara sing kudu ditindakake supaya sampeyan bisa uga ngopeni lan nyukupi. Aku yakin, mengko bakal ketemu sampeyan ing Piala Bean.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.