Friendbuy: Program Referensi, Pelacakan Referensi, lan Optimisasi Kampanye Referensi

Piranti Lunak Program Rujukan Friendbuy

Ana wong sing takon aku bengi babagan sistem tagihan sing digunakake. Aku wis dadi pangguna Freshbooks udakara dasawarsa lan seneng banget, mula aku kepengin ngerti manawa duwe sistem referensi apa wae supaya bisa entuk dhuwit sawetara utawa wulan gratis utawa liya-liyane. Mesthi wae, nalika aku mlebu menyang akun, dheweke duwe kaca rujukan apik sing ngidini aku langsung ngajak wong liwat email, ngirim pesen liwat Facebook Messenger, utawa nuduhake platform ing publik ing Facebook:

Program Referensi Buku PanduanPaling apik, kanthi nggabungake kabeh, Freshbooks pancen bisa ngawasi program lan ndeleng kepiye kinerja. Digging rada adoh, aku weruh yen dheweke nggunakake Friendbuy kanggo mbukak program rujukan.

Friendbuy nawakake mesin referensi turnkey kanggo saben bisnis - e-commerce, situs langganan, penerbit majalah, bisnis cilik, SaaS, sing sampeyan jenengake. Bisnis bisa nggunakake widget sing bisa diowahi utawa API sing ditampilake lengkap.

Friendbuy minangka produk sing apik tenan - gampang digunakake lan gampang digabung. Sajrone 6 wulan pungkasan, kita ngasilake dorongan penghasilan 3.98% liwat saluran Friendbuy. Pancen ora ana gunane. Carlos Herrera, CEO, Petnet

Fitur Piranti Lunak Program Rujukan Friendbuy kalebu:

  • Cithakan sing bisa disesuaikan - Cithakan widget sing gampang diowahi lan dirancang kanthi apik nambah keterlibatan pelanggan. Jupuk data sosial, desain responsif seluler lan importir buku alamat wis ana ing jero.
  • URL Pribadi (PURLs) - Pelanggan bisa nuduhake kanca ing jaringan sosial sing paling populer, liwat email uga link pribadi (PURL). PURL bisa dikirim liwat messenger cepet lan dikirim ing blog.
  • Otomatisasi Reward - Kirim kanthi otomatis referensi email hadiah utawa muter aturan bisnis sampeyan dhewe nganggo API & webhooks. Platform fleksibel kita ngidini sampeyan menehi hadiah kaya sing dikarepake yaiku kredit nyimpen, awis utawa poin kasetyan.
  • Analisis wektu nyata - Laporan pemasaran bareng lan rujukan kanthi nyata menehi metrik kinerja sing paling anyar. Elingi tes A / B sampeyan kanggo ndeleng tawaran, salinan lan ajakan-ajakan sing nambah metrik program rujukan.
  • Tes A / B Bebarengan - Tes A / B mbantu sampeyan nambah tarif konversi nuduhake lan rujukan; dheweke ngira-ngira saka tawaran sing ngasilake keterlibatan sing paling akeh kanggo sing padha sharer lan kanca-kanca.
  • Target - Targeting menehi kontrol sing luwih pas kanggo program rujukan. Ganti kampanye lan penawaran miturut segmen pelanggan, SKU utawa kode kupon.

Mangkene conto liyane sing apik kanggo kaca Program Referensi:

Tuladha Friendbuy

Miwiti Uji Gratis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.