Freshsales: Narik, Mikat, Nutup, lan Nurture Kanggo Bisnis Sampeyan Ing Siji Platform Penjualan

Freshsales

Umume platform CRM lan enablement sales ing industri mbutuhake integrasi, sinkronisasi, lan manajemen. Ana tingkat kegagalan sing dhuwur ing panggunaan alat kasebut amarga ngganggu organisasi sampeyan, umume mbutuhake konsultan lan pangembang supaya kabeh bisa digunakake. Ora kalebu wektu tambahan sing dibutuhake ing entri data lan banjur ora ana intelijen utawa wawasan babagan perjalanan prospek lan pelanggan.

Freshsales minangka CRM sales kanggo tim sing ora pengin dolanan antarane macem-macem alat. Freshsales ngirim solusi penjualan 360 derajat ing sak platform, dadi sampeyan bisa:

  1. Narik kawigaten arah sing tepat kanggo bisnis sampeyan
  2. melu liwat macem-macem titik tutul
  3. Cedhak tawaran luwih cepet
  4. Nurture sesambetan terkenal.

Fitur Freshsales Kalebu

  • kontak - tampilan 360 derajat kanggo pelanggan kanthi profil sosial lan saben titik tutul ing layar siji sing duwe pengayaan profil otomatis.

Tampilan Kontak CRs Freshsales

  • Skor timbal sing cerdas - Nyetel skor timah kanthi manual lan kalebu intelijen buatan Freshsales kanggo peringkat adhedhasar aktivitas lan profil.

Skor Timah Freshsales

  • Manajemen Wilayah - gawe wilayah sing padha karo struktur penjualan organisasi sampeyan. Pilih agen sales sing cocog kanthi otomatis menyang pelanggan sing bener.

manajemen wilayah freshsales

  • Janjian, Tugas, File, & Cathetan - jadwal janjian, nggawe cathetan cepet, nuduhake file, lan kolaborasi karo tim ing tugas.

Janjian Freshsales, Tugas, File, & Cathetan

  • Visualisasi Pipa Penjualan - ngawasi kemajuan ing penawaran terbuka ing siji tampilan kanthi pipa penjualan visual sing bisa disaring lan diurutake. Gawe macem-macem pipa (mlebu, mlebu, e-commerce, lsp). Antarmuka ngidini sampeyan nyambung karo prospek langsung saka dashboard.

Visualisasi Pipa Penjualan Freshsales

  • Pelacakan Situs Web & Aplikasi - lacak prospek sampeyan lan ngerti kepiye sesambungane karo situs web utawa produk digital. Rencanakake obrolan sing cerdas, relevan, lan gunakake kanggo ngonfigurasi skor timbal supaya bisa dipilih kanthi cepet.

Pelacakan Situs Web Freshsales lan Pelacakan Aplikasi Seluler

  • Timeline Kegiatan - entuk tampilan timeline kanggo saben kegiatan prospek, saengga tim penjualan sampeyan bisa milih wektu sing tepat lan nutup transaksi kanthi luwih cepet.

Timeline Kegiatan Hubungi Freshsales

  • Smartforms sing Dipimpin - njupuk web kanthi langsung menyang CRM. Entuk konteks timbal sing luwih apik minangka Freshsales otomatis ngunjungi situs web, profil media sosial, lan liya-liyane.

Freshsales Smartforms - formulir situs web kanggo CRM

  • Klik kanggo Telpon - ora dibutuhake piranti lunak / piranti keras tambahan. Mung pasang telpon kanthi siji klik saka njero Freshsales nggunakake telpon internal - kanthi kabeh telpon mlebu lan telpon kanthi otomatis log. Pribadhi kabeh swara lan pesen sambutan.

Klik kanggo nelpon langsung saka Freshsales

  • Aplikasi Seluler Android lan iOS - entuk tampilan 360 ° pelanggan nalika mbukak karo aplikasi Android lan iOS Freshsales.

aplikasi seluler freshsales

  • Pelaporan Kegiatan Panggilan Outbound - goleki pirang-pirang panggilan metu sing wis digawe dening saben sales sales sajrone wektu tartamtu.

Pelaporan Kegiatan Penjualan Outbound karo Freshsales

  • Kirim lan Lacak Email - ngirim utawa nampa email saka salah siji Freshsales utawa klien email sampeyan, banjur temokake email ing folder Kirim utawa Inbox kaloro aplikasi kasebut. Kirim email akeh nggunakake template khusus lan lacak kinerja kanthi nelusuri kampanye. Entuk notifikasi wektu nyata nalika mbukak lan klik email, lan rencanakake tumindak sabanjure. Ngleksanakake DKIM kanggo email sing ditandatangani kanthi digital kanggo nambah pangiriman.

nelusuri email freshsales

  • Kampanye alur kerja lan penjualan - Otomatisake tugas sing bola-bali, proses streamline, lan luwih produktif nganggo alur kerja sing cerdas. Mbangun lan nglacak kampanye email adhedhasar aturan kanggo ngirim email khusus menyang prospek sampeyan. Pemicu tumindak otomatis adhedhasar tumindake.

otomatisasi alur kerja freshsales

  • Laporan Sales lan Prakiraan - gunakake laporan standar utawa gawe laporan khusus kanggo narik data saka CRM. Sampeyan uga bisa gawe jadwal lan ngekspor laporan lan nuduhake kanthi cepet ing tim sampeyan. Kanthi siklus sales lan kecepatan laporan, sampeyan bisa ngerteni suwene wektu tim kanggo njupuk kesempatan cedhak. Temtokake tahapan ing endi repetisi sampeyan nggunakake paling akeh wektu ing siklus sales.

Laporan Penjualan, Laporan Siklus Penjualan, Laporan Kecepatan Penjualan, Laporan Prakiraan Penjualan

  • Dashboard - ndeleng macem-macem laporan ing layar siji kanthi dashboard laporan sing bisa disesuaikan. Tindakake status sales sampeyan kapan wae liwat jadwal lan opsi ekspor.

Dasbor Penjualan Freshsales

  • Migrasi lan Integrasi - Ngimpor data luwih cepet lan luwih cepet saka Salesforce, Zoho CRM, Insightly, Pipedrive, Salesforce IQ, utawa mung CSV. Nggabungake karo Nggawe, Freshdesk, G Suite, Segmen, Outlook, Zapier, Exchange, Hubspot, Mailchimp, Kantor, kanthi integrasi produktif sing bakal teka!
  • Multilanguage - Saiki 10 basa dileksanakake kanggo ndhukung basis pelanggan global.
  • Compliant - Tuan rumah ing Amerika Serikat ing pusat data sing tundhuk ISO 27001, SSAE16, lan HIPAA. Praktek privasi Freshworks nduweni sertifikasi TRUSTe lan tundhuk GDPR.

Mlebu Kanggo Akun Freshsales Gratis

Pengungkapan: Aku a Freshsales gandhengane

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.