Freshchat: Obrolan lan Chatbot Terpadu, Multibahasa, Terpadu Kanggo Situs Sampeyan

Obrolan lan Chatbot Integrasi ing Freshchat

Apa sampeyan nyopir ngarah menyang situs sampeyan, nggawe pembeli, utawa nyedhiyakake dhukungan pelanggan… saiki duwe pangajab manawa saben situs web duwe kemampuan ngobrol terintegrasi. Sanajan swarane gampang, ana kompleksitas karo obrolan ... wiwit ngatur obrolan, nggawe spam, otomatis nanggepi, nuntun… bisa uga ngelu.

Umume platform obrolan cukup gampang… mung relay antarane tim dhukungan lan pengunjung situs sampeyan. Iki ndadekake jurang lan kesempatan gedhe ing pengalaman para pelanggan uga bisnis sampeyan bisa nglacak lan ngewangi para pengunjung. Nggawe minangka solusi obrolan universal sing kuat lan nyedhiyakake akeh fitur lan integrasi.

Freshchat: Solusi Pesen kanggo Saben Tahap lelungan Pelanggan

Mupangat platform perusahaan sing kuat, fleksibel, pungkasan kanggo nggabungake pengalaman pelanggan, ningkatake produktivitas karyawan lan menehi ekosistem pangembang lan mitra. Skala kanthi kekuatan platform Freshworks.

  • Mimpin generasi - melu pengunjung sadurunge metu saka situs sampeyan nggunakake bot lan kampanye. Ngurangi tingkat bouncing lan nikmati pengunjung kanthi tujuan sing murah.
  • Dhukungan pelanggan - ndhukung lan njaga pelanggan, menehi kepuasan kanthi skala. Pemicu tanggapan otomatis, gunakake obrolan, lan wenehi tanggapan tim dhukungan sampeyan.
  • Keterlibatan pelanggan - mbukak kunci pertumbuhan kanthi ngowahi pengunjung dadi pelanggan aktif. Umumake penawaran utawa pesen sing dipersonalisasi adhedhasar acara.

Fitur Freshchat Klebu

  • Wawasan Kampanye - Ukur. Ngapikake Baleni maneh Entuk tampilan metrik kaya tarif sing dideleng, dikirim, lan balesan.
  • saluran - Kajaba situs web sampeyan, Freshchat minangka platform gabungan sing bisa digabung karo akun bisnis sampeyan ing Slack, WhatsApp, Apple Business Chat, Line, Facebook Messenger, lan Mobile Apps.
  • Chatbots - Duwe kontrol lengkap babagan apa sing bakal takon lan kepiye takon karo alur kerja bot sing disesuaikan. Ngidini bot kanggo masrahake pengunjung menyang tim sampeyan nalika pengunjung nyebut ident negatif sing mbutuhake sentuhan manungsa.

Chatbot Segar

  • Integrasi Clearbit - Ganti formulir nganggo ClearBit Integrasi. Personalisasi pesen adhedhasar ukuran perusahaan, industri, lan kegiatan pengunjung ing profil sosial.
  • Ngisep - Dadi ing kaca sing padha karo pangguna - Pandhuan saka jarak adoh kanthi ngakses layar lan ngomong karo dheweke.
  • Penargetan Khusus - Target manca adhedhasar kahanan gawan utawa luwih maju banjur gawe dhewe.
  • email Kabar - Keterlibatan sanajan wis mandheg saka situs web kanthi notifikasi email.
  • Enterprise - solusi olahpesen kelas perusahaan supaya bisa gampang nyengkuyung dhukungan nalika tetep dadi keterlibatan pelanggan kanthi pribadi lan gampang.
  • Timeline Acara - Goleki riwayat lengkap pandhu arah pengunjung ing situs sampeyan liwat pirang-pirang wulan, dina, lan kaping dina.
  • Wawasan Helpdesk - Entuk kabeh wawasan sing dibutuhake kanggo ngirim kepuasan pelanggan kanthi dashboard, helpdesk, lan pelapor anggota tim nyata.
  • FAQ In-Messenger - Ayo para pengunjung nemokake solusi saka njero Web Messenger kanthi nggunakake garis telusuran kanggo nggoleki FAQ. Panelusuran sing kuat njamin pangguna ora kudu ngliwati pirang-pirang konten kanggo nemokake wangsulan.
  • Dhaptar Intelektual - Rutut obrolan adhedhasar level katrampilan anggota tim sampeyan - pamula, menengah, utawa ahli. Utawa rute lan kirim pesen menyang agen adhedhasar aturan, filter, lan tembung kunci sing wis ditemtokake.
  • Utusan Multilingual - Tembung sing pas nggawe utawa ngrusak game kasebut. Ngatur apa sing dikandhani utusan sampeyan lan pilih saka 33+ basa
  • OmniChat - Gawe generasi timah ing kabeh bagean karo ekstensi chrome.
  • Kothak mlebu prioritas - Tetep dadi ndhuwur obrolan sing paling penting. Nyaring pesen adhedhasar wektu respons.
  • Sugih Media - Bebarengan karo respons teks, sampeyan bisa nggabungake video, gambar, emoji, stiker, utawa PDF lan dokumen menyang respons otomatis lan manual.
  • SmartPlugs - Narik data saka aplikasi eksternal kaya CRM utawa alat otomasi pemasaran utawa push data menyang aplikasi kasebut kanggo nambah konteks. integrasi kalebu aplikasi alur kerja, CRM, platform sales & marketing, video, telephony, E-commerce, pelacakan masalah, otomatisasi pemasaran, sistem pembayaran, sistem akuntansi, lan sistem tagihan.
  • Pilihan Pemicu - Trigger luwih saka sepisan kanggo negesake utawa mung sepisan dadi non-spam. Sampeyan uga bisa milih ora micu ing njaba jam kerja tim lan / nalika tim sampeyan lagi ngobrol karo tamu.

Tur Produk Freshchat Mlebu Gratis

Pengungkapan: Kita afiliasi saka Nggawe.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.