Freshcaller: Sistem Telpon Virtual kanggo Tim Sales Remote

Sistem Telepon Virtual Freshcaller kanggo Didol

Nalika tim sales remot wis misuwur karo perusahaan, pandemi lan kunci iki mindhah tim sales modern supaya bisa kerja ing omah. Nalika pungkasan kunci bisa uga pindhah menyang tim supaya bisa bali menyang kantor, aku ora yakin manawa mayoritas perusahaan mbutuhake pamindhahan kasebut. Biaya sing ora perlu saka kantor penjualan ing pusat kutha ora bakal duwe laba investasi sadurunge ... utamane saiki manawa perusahaan kepenak karo karyawan sing kerja ing omah.

Nalika salah sawijining aspek sing mundhak akeh yaiku konferensi video, kebutuhan liyane kanggo tim penjualan jarak jauh yaiku sistem manajemen telpon. Tim sales remot mbutuhake sawetara fitur telpon nalika kerja ing omah:

  • Telpon Masking - Kemampuan kanggo nelpon metu nganggo ID panelpon sing makili perusahaan, dudu nomer pribadi perwakilan penjualan.
  • Ngawasi Telpon - Kemampuan kanggo pelatih adol kanggo ngrungokake telpon metu lan menehi pandhuan kanggo wakil sales supaya bisa nambah rapat dodolan.
  • Nglaporake telpon - Kemampuan kanggo kepemimpinan penjualan kanggo nglacak volume telpon metu kanggo mesthekake manawa wakil penjualan produktif.

Freshcaller: Sistem Telpon kanggo Tim Sales

Freshcaller minangka sistem telpon virtual sing dibangun kanggo tim sales. Ora mung nduweni kabeh fitur inti ing ndhuwur, nanging uga sistem telpon sing kuat sing cocog kanggo tim sales remot sing mlebu mlebu lan nggawe telpon sales outbound. Lan Freshcaller kabeh bisa mbukak saka ponsel reps sales sampeyan.

Freshcaller nduweni fitur tambahan sing bakal nambah efisiensi kanggo tim penjualan sampeyan:

  • Nomer lan Akuisisi Nomer - Kirim nomer saiki menyang Freshcaller utawa tambah nomer lokal, internasional, bebas pulsa, utawa kesombongan kanggo bisnis sampeyan.
  • Telpon Masking - Menehi kontak pribadi karo masking nomer bisnis karo nomer pribadi.
  • Nomer Multiple - Nyedhiyakake wakil kanggo nomer ing saben negara sing ditargetake kanggo menehi kredibilitas telpon.
  • Gulung Voicemail - Tambah pesen sing wis direkam kanthi ngeklik tombol menyang kothak layang swara saka prospek sing ora bisa rawuh ing telpon kasebut.
  • Ngawasi & tongkang - Rungokake obrolan sing lagi aktif lan gabung karo telpon kanggo menehi pitulung langsung marang rep sing berjuang nutup kesepakatan kasebut.
  • Tagging Telpon - Priksa wakil sales sampeyan menehi tag saben telpon kanthi status telpon kasebut supaya sampeyan bisa ngawasi efektivitas lan tahap prospek telpon.

tag telpon anyar

  • Aplikasi seluler - Menehi wakil sampeyan republik bisa adol saka lokasi apa wae sing dikerjakake, kanthi aplikasi Freshcaller sing bisa nelpon lan nelpon lan nggawe petunjuk nalika aktif.
  • Tumindak Integrasi - Gawe timbal utawa tambah telpon menyang timbal sing wis ana Integrasi Freshcaller-Freshsales. Priksa manawa saben telpon mlebu ing akun CRM.
  • Telpon Route menyang Voicemail - Pribadhi salam voicemail, rute telpon sawise jam menyang voicemail, utawa otomotif nyelehake surat swara.
  • Siapke Jam Bisnis Misah - Jalanake pusat telpon adhedhasar wektu lan dina tartamtu sing cocog karo bisnis sampeyan. Sampeyan bisa nyetel nalika sampeyan ngukur.
  • Telpon Segmen kanthi Multi-Level IVR - Nggawe sistem PBX sing fleksibel kanthi kapabilitas supaya gampang nuntun telpon menyang agen utawa tim sampeyan, bebarengan karo kemampuan kanggo nyakup opsi swadaya.
  • Skala Nganggo Baris sing Dituduhake - Nuduhake nomer telpon ing pirang-pirang pangguna, lan wangsuli telpon mlebu saka telpon wae, ing endi wae.
  • Gawe Preinan lan Aturan Route - Tambahake dhaptar preinan sing unik kanggo saben nomer telpon sing dituku ing akun Freshcaller kanggo ngrencanakake telpon mlebu nalika preinan. Gawe lan atur rencana nuntun khusus kanggo ngatasi panggilan mlebu nalika preinan.
  • Siapake Salam Khusus - Gunakake kesempatan iki kanggo ngatur musik ditahan, antrian, utawa ngenteni wektu kanggo nampilake produk, layanan, utawa woro-woro anyar.
  • Maksimalake Tanggepan karo Antrean Enteni - Freshcaller kanthi otomatis bakal menehi panelpon ngerti posisi dheweke ing antrean nalika nunggu giliran kanggo ngobrol karo tim dhukungan.
  • Blokir Telpon Spam - Nyegah telpon spam kanthi otomatis lan nyopot panelpon kasebut saka wilayah tartamtu sing nyoba ngubungi bisnis sampeyan.
  • Wangsulan Telpon ing Telpon SIP - Nampa telpon mlebu langsung ing piranti SIP nalika isih bisa nggunakake dashboard Freshcaller kanggo transfer, cathetan, lsp.
  • Telpon Deflect karo Voicebots - Nguatake bisnis kanggo menehi prospek pengalaman sing nyenengake kanthi jawaban cepet babagan keprihatinan sanajan tanpa agen.
  • Otomatis Distribusi Telpon Sampeyan - Seneng prospek sampeyan kanthi cepet nanggepi kanthi nuntun telpon menyang perwakilan penjualan sing bener.
  • Ngimpor Panuntun Sampeyan - Yen sampeyan duwe dhaptar petunjuk, sampeyan bisa ngunggah kabeh sekaligus tinimbang nggawe saben kontak kanthi kapisah supaya ngirit wektu sampeyan.
  • Manajemen Antrian Telpon sing Efektif - Nyiyapake antrian telpon kanggo nampa panelpon kanthi lancar, disebarake jumlah telpon sampeyan kanthi padha, lan gawe aturan rute adhedhasar antrian.
  • Autami Route Telpon Sampeyan - Gawe aturan pandhuan khusus adhedhasar input saka sistem pihak katelu kayata CRM utawa Helpdesk sampeyan.

Coba Freshcaller

Pengungkapan: We are afiliasi saka Freshcaller lan nggunakake link.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.