URL Seger: Ngresiki URL Sampeyan Kanggo Nuduhake

Depositphotos 18643997 s

Wong-wong sing apik ing Wistia wis nggawe skrip lintas-browser sing diarani URL sing seger sing bisa sampeyan lebokake ing situs sampeyan sing mbusak kabeh pelacakan kampanye njaba lan kode querystring sing ora perlu liyane saka URL sampeyan. Iki alat sing apik banget amarga tegese kode kampanye sampeyan ora bakal digunakake maneh amarga wong nuduhake tautan menyang situs sampeyan.

Contone, yen sampeyan duwe kampanye email kanthi querystring kampanye ... lan salah sawijining panampa nuduhake link liwat media sosial, saiki ana akeh wong sing bakal teka ing situs sampeyan lan atribusi yaiku kanggo kampanye email, dudu media sosial.

Kanggo nambah skrip menyang situs sampeyan, cukup tambahi tag skrip ing ngisor iki sadurunge tag:


Skrip saiki digunakake karo Google Analytics, Pardot, Hubspot, Clicky lan Analytics.js (Segment.io). Matur suwun khusus kanggo Jason ing Bnpositif kanggo tip!

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.