Wicara Gratis Ora Nglindhungi Reputasi Sampeyan

Layar layar 2012 01 27 ing 7.12.23 PM

Sam Montgomery minangka pamaca saka Martech Zone lan ngubungi aku babagan crita babagan bakat bal-balan enom sing jenenge Yuri Wright. Yuri aktif direkrut dening Michigan State… nganti sawetara wong maca tweet kasebut. Ing tweet ditampilake ing Chat Sports lan ora aman kerja (NSFW)… mung ngerti yen dheweke ora sopan.

Yuri Wright, CB bintang 4 saka New Jersey, biyen arep mlebu ing Michigan ing kelas 2012. Awal wulan iki, staf pelatih ing Michigan mriksa prospek luwih jero sawise alumnus sing prihatin ngirim tweet tembung sekolah sing dikirim dening Yuri ing akun Twitter sing ora bisa ditampa kanthi rasial lan seksual.

Aku wis bener-bener ngobrol ing sawetara universitas babagan iki lan ngandhani siswa kabeh sing lagi direkam ing media sosial saiki minangka prekara sing bakal nyebabake prospek kerja ing dalan. Sawetara kaget, akeh sing nganggep ora adil… nanging kasunyatane sing Rekrutmen Michigan minangka refleksi langsung saka universitas kasebut.

Michigan milih tumindak sing cocog adhedhasar kahanan kasebut. Aku percaya Pak Wright uga sinau pelajaran sing angel. Aku yakin mung bisu kanggo ngetung sawetara poin karo pandhereke lan ngguyu. Yen dheweke dadi pelawak, dheweke ora apa-apa ... nanging amarga dheweke dadi rekrutmen Universitas kanthi visibilitas dhuwur, mula kedadeyan kasebut.

Saben kegiatan sing sampeyan lakoni kanthi online duwe akibat. Mula pancen ora ana sing diarani Transparan… Luwih akeh opaqueness. Aku ora golek cara kanggo nyinggung wong kanthi online, nanging aku uga bakal kelangan pandherekipun kadang-kadang sing ora peduli karo rasa humorku.

kelangan pandherekipun

Nalika aku tweet kanthi cepet, aku ora mung nggawe bebaya karo pandherek, nanging aku uga duwe risiko marang sponsor blog lan klien saka blogku agensi pemasaran inbound. Ora ana cara aku bisa transparan kabeh! Aku seneng guyonan tanpa warna ... luwih ora ana ing politik, saya asring ngguyu. Iku mung pendapatku, nanging kasunyatan manawa kabeh wong pancen ora kepenak saiki, pancen luwih apik - utamane nalika urip kita main online.

Aku bisa urip kanthi kasunyatan yen aku kelangan pengikut lan, bisa uga dadi pamaca, nanging isih ngganggu aku. Aku dadi repot yen ana wong sing nganggep aku dudu wong liya. Nanging aku kudu nyelehake aku lan terus. Aku ora sampurna, aku bakal sesat sawetara. Lan… sawetara wong ora bakal seneng karo aku. Iku mung kasunyatan sing gampang.

Nanging aku Bejo… Karirku durung diwiwiti. Aku dudu rekrutmen utawa pegaweane sapa wae. Aku ora bisa mbayangake babagan endi sejatine uripku yen ana foto Facebook, Twitter - utawa luwih ala - Youtube nalika isih remaja. Aku iki rampung ora bisa ngontrol. Aku bisa uga kerja keras ing endi wae!

Apa dheweke entuk kesempatan kaping pindho? Ya… kita kabeh padha. Untunge dheweke entuk nalika CU ngangkat dheweke:

Aku nggawe kesalahan gedhe, "ujare Wright. "Aku mesthi sinau piwulang sing penting, lan aku janji ora bakal kedadeyan maneh kaya ngono. Kabeh wong sing ngerti aku ngerti dudu watak sejatine utawa sejatine aku. Aku ora bakal lungguh ing kene lan nyoba lan njaluk alasan apa sing aku lakoni. Aku bakal dadi wong lanang lan ujar manawa aku salah lan aku sinau saka dheweke.

Sapa ngerti ... mengko mbesuk sampeyan uga butuh kesempatan kaping pindho. Ayo, aja tumindak edan, wong-wong! Wong nonton… lan akeh sing ora duwe rasa guyon.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.