Ekonomi Game Seluler Gratis

game mobile freemium

Perusahaan kepengin nggawe antarmuka pemrograman aplikasi lan aplikasi seluler sing nglengkapi layanane; nanging, aplikasi hiburan gratis asring dilalekake minangka alternatif sing bisa ditindakake.

Model bisnis freemium njupuk alih - kira-kira 65% penghasilan sing digawe dening 100 aplikasi paling dhuwur ing App Store, lan kira-kira 72% saka total penghasilan App Store asale saka game seluler freemium. Tuku ing game kaya nyawa ekstra, kekuwatan khusus, barang virtual lan personalisasi sing ngasilake penghasilan. Saka GetElastic

Apa jinis game sing bisa dikembangake perusahaan sampeyan sing bakal nyenengake lan melu pangguna seluler, saengga sampeyan komunikasi kanthi efektif babagan produk utawa layanan sampeyan?

ekonomi app gratis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.