Waca Pakananku lan entuk Hosting Web Gratis 12 Wulan

Gratis HostingMung pengin menehi sampeyan kabeh kepala! Perusahaan hosting sing aku kerja bareng nawakake hosting gratis 12 wulan nalika sampeyan mlebu. Kancaku, Amol Dalvi yaiku sing pertama sing nyoba kesepakatan kasebut. Ayo kula ngerti yen sampeyan njupuk kauntungan saka kesepakatan kasebut lan aku bakal yakin bakal blog babagan sampeyan kanggo ngunggahake pangkat sampeyan.

Aku milih tuan rumah sawise setahun mlumpat saka host menyang host. Aku tahan kanthi downtime, dhukungan sing elek, upgrade alon, kerjane ... nganti aku lunga karo Jumpline. Aku nemokake Jumpline kanthi nggunakake Netcraft ing ngendi aku nganalisa host kanthi tingkat turnover paling murah. Nanging Jumpline meh ora cacat lan duwe sawetara wektu paling apik ing Internet.

Aku mindhah kabeh situsku (udakara 25) menyang Jumpline lan wiwit saiki seneng banget. Dheweke mbukak aplikasi paling anyar lan paling apik liwat sing cocog VDS. Yen sampeyan pengin MySQL, klik banjur wis diinstal. Pengin PHP? Bab sing padha. Iki minangka paket utama kanggo technophobe sing wedi karo kabeh mumbo-jumbo hosting iki. Dheweke minangka jinis host sing sampeyan dhaptar lan lali yen sampeyan kudu kuwatir.

Kanggo njupuk kauntungan saka tawaran kasebut, langganan pakanku lan sampeyan bakal weruh spanduk iklan ing saben kiriman. Tawaran iki bakal rampung kanggo 2 minggu sabanjure kanggo para pamiarsa. Coba gunakake! Ora ana senar sing dipasang!

6 Komentar

  1. 1

    Hai Doug,

    Aku mung matur nuwun maneh amarga menehi rekomendasi Jumpline sawetara minggu kepungkur. Ngalih blog WordPress menyang host anyar minangka angin sepele lan panel kontrol pangguna Jumpline nggawe gampang ngatur barang kaya MySQL, alamat email, lsp.

    Aku luwih seneng hosting virtual sing ditawakake uga. Aku duwe server Apache dhewe saiki, mula ora ana wong bodho sing nabrak server Apache sing dituduhake kaya sing daklakoni karo host lawasku 🙂

    Blogku wis dakbukak ing Jumpline sawetara minggu saiki lan saiki dadi luwih apik.

    Sugeng promosi iki.

    Regards,
    Dekan.

  2. 2

    Matur suwun, Dekan! Aku ora bakal ngeculake ajining diri ing perusahaan kajaba a) Aku digunakake lan b) Aku dipercaya. Aku wis nawakake Jumpline kepungkur kanggo para pamiarsa nanging ora nate agresif. Aku mung maca akeh crita medeni akhir-akhir iki downtime, dhukungan sing ora apik, lan kencing hewan peliharaan paling gedhe - piranti lunak versi lawas!

    Salah sawijining plugin sing dakkirim, aku entuk TONS umpan balik sing rusak lan ora bisa digunakake - sauntara versi PHP lawas utawa versi sing ora ana perpustakaan umum sing dimuat utawa diaktifake.

    Dadi - aku mutusake nyelehake dhuwit menyang cangkem. Yen ora bisa sukses, aku mesthi bakal ngrungokake!

  3. 3

    Hmm katon apik tenan. Aku ngarep-arep ngganti host saiki lan apa sing luwih apik tinimbang rekomendasi saka tutuk saka ahli teknologi. Aku mikir yen aku njupuk kauntungan saka tawaran iki.

    Matur suwun Doug.

  4. 4

    Hi,

    Coba free-whd.com, Iki direktori hosting web gratis sing apik. Aku yakin sampeyan bakal nemokake host web gratis sing sampeyan goleki.

    Salam 😉

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.