Lampu kilat: Serpihan salju

Wis udan salju sawetara dina ing kene ing Indianapolis… wektu iku! Paling taun aku nyiyapake a file flash gratis kanthi kepingan salju acak. Bebas ndownload lan digunakake miturut kekarepan sampeyan!