Ebook Gratis: Pindhah menyang CRM Sosial

crm sosial kanggo goblok

crm sosial kanggo goblokManajemen Hubungan Pelanggan minangka kunci kanggo umume organisasi, nyedhiyakake intelijen lan data sing dibutuhake kanggo njaga hubungan sing apik karo para pelanggan. Layering media sosial ing ndhuwur kegiatan hubungan pelanggan bisa nyepetake kinerja perusahaan lan nggawe hubungan sing luwih kenceng - nyebabake luwih akeh kesempatan kanggo komunikasi karo klien ing njaba proses formal lan nggawe komunitas.

Emailvision bubar ngeculake CRM Sosial kanggo Dummies, ebook gratis sing bakal mbantu perusahaan ngerti bedane CRM sosial lan CRM uga kepiye pengaruh sosial ing upaya CRM.

Saka buku kasebut: Media sosial lan jaringan wis ngowahi ekonomi global dadi luwih kaya pasar kutha cilik, ing endi komunitas rame, dudu pemasaran buzz, bakal nemtokake manawa bisnis bakal sukses utawa gagal. CRM sosial minangka respons strategis tumrap lingkungan bisnis anyar iki. Kanthi CRM Sosial:

  • Fokuse yaiku kanggo nggawe komunitas lan sesambetan.
  • Liwat papan sosial, kalebu Facebook lan Twitter, pelanggan duwe lan ngontrol obrolan.
  • Komunikasi kalebu bisnis-menyang-konsumen nanging uga pelanggan-kanggo-pelanggan lan pelanggan-kanggo-prospek.
  • Pelanggan kolaborasi karo bisnis kanthi langsung utawa ora langsung kanggo nambah produk, layanan, lan pengalaman pelanggan.
  • Obrolan ora resmi lan luwih "nyata", wiwit saka merek ngomong menyang komunitas.

Ebook nyedhiyakake kabeh informasi sing dibutuhake - wiwit nggawe strategi, milih teknologi sing bener, cara nggunakake teknologi, nglatih karyawan, ngukur asil - kabeh cara kanggo ngindhari jebakan umum.
diagram crm sosial
Full pambocoran: Aku entuk versi pra-rilis ebook lan nulis rekomendasi babagan iki. Pesenan email uga wis dadi klien saka DK New Media .

One comment

  1. 1

    artikel apik! CRM sosial mesthi ana ing ndhuwur lan munggah. Apa sampeyan wis krungu babagan GreenRope? Sampeyan ngidini sampeyan ngatur CRM lan liya-liyane ing siji dashboard.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.