Laporan Demografi Gratis? Matur suwun Facebook!

laporan demografi gratis

Apa sampeyan pengin entuk profil demografi sing apik kanggo pelanggan utawa pelanggan email? Perusahaan mbayar cukup sethithik kanggo ngirim dhaptar menyang perusahaan supaya cocog lan profil alamat email kasebut. Sejatine, sampeyan ora prelu! Facebook kanggo Business duwe laporan sing kuat banget - lan sampeyan ora regane sepeser.

Nggunakake Facebook Pamirsa Custom alat, sampeyan bisa ngunggah dhaptar email sampeyan banjur mbukak Wawasan Pemirsa lapur marang dheweke. Langkah pertama yaiku nggawe pamirsa khusus banjur pilih dhaptar pelanggan. Layar sabanjure ngidini sampeyan ngunggah alamat email. Facebook banjur bakal bisa digunakake kanggo cocog karo alamat email karo pangguna.

Pemirsa Khusus Facebook

Asil kasebut ora nyata-nyata nanging sawise file diproses, sampeyan bakal kesengsem karo tarif match lan asil sing dhuwur. Mangkene rincian asil saka pelanggan email ing Martech Zone.

Demografi - Umur, Gaya Hidup, Hubungan, Pendidikan, Pakaryan

demografi-umur-jinis

gaya urip demografi

demografi-hubungan-pendidikan

demografi-job-title

Lokasi

Lokasi

Aktivitas - Frekuensi, Pangguna Piranti

kegiatan-frekuensi-piranti

Kluwarga - Penghasilan, Pamilikan Omah, Ukuran, Nilai, Belanja

dhuwit-pametu-pametu-ukuran-pametu

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.