RIP: Frank Batten Sr - Milyarder Sampeyan Ora Ngrungokake

frank batten sr

Umume wong durung nate krungu babagan Frank Batten Sr ing sanjabane Hampton Roads, Virginia. Nalika aku pisanan ninggalake Angkatan Laut AS lan kerja ing The Virginian-Pilot, aku ora krungu apa-apa kajaba perkara-perkara gedhe saka Pressmen sing bisa digunakake kanggo koran nalika dheweke ngobrol Frank Sr. Dheweke dikenal metu ing pers lan ngobrol karo kabeh karyawan - umume sing dingerteni jeneng nganti perusahaan-perusahaane saya gedhe banget.

Wis pirang-pirang taun, karyawan Landmark ulang tahun lan nampa bonus 2 minggu nalika Natal. Nalika dadi angel utawa departemen dilipat, kita ora PHK - karyawan kanthi sukarela pensiun utawa dipindhah menyang posisi liyane ing perusahaan kasebut. Iku mesthi dadi bab karyawan karo Frank.

Nalika Landmark Komunikasi nggunakake manajemen kualitas total, karyawan pilihan sing target, lan program perbaikan terus-terusan, kabeh manajer kudu nglatih kabeh latihan sing dikarepake. Ing pungkasan rong puluh taun, aku malah melu pelatihan kepemimpinan eksekutif lan ketemu karo Frank kanthi langsung. Ing sawetara taun, aku entuk pengalaman kepemimpinan lan manajemen luwih akeh tinimbang umume wong sing duwe karier. Frank percaya manawa karyawan sing luwih apik duwe pendhidhikan lan perawatan, luwih apik kinerja perusahaan. Iku bisa digunakake.

266001.jpgNalika semana, Frank wis ngajari dheweke supaya bisa ngomong kanthi cara nyuda nalika suarane amarga kanker tenggorokan. Sampeyan bisa ngrungokake swarane kanthi cetha. Ana wong sing takon, "Pira regane, Frank?" lan wangsulane yaiku dudu babagan dhuwit - yaiku kanggo ngamanake masa depan perusahaan lan mikir babagan kabeh kulawarga sing ora duwe atap.

Crita paling nyenengake sing dicritakake Frank yaiku peluncuran The Weather Channel. Kaya sing wis dingerteni, perusahaan kasebut ngetokake hemorrhaging dhuwit lan Frank ujar manawa dheweke duwe slip pink ing kabeh wong. Nanging, dheweke njupuk kesempatan lan negosiasi biaya saben kluwarga karo perusahaan kabel sing ngowahi kabeh industri! Iki ngluncurake salah sawijining saluran sing paling sukses ing televisi kabel. Yen dheweke durung nglawan kanker tenggorokan, kita bisa uga duwe Jaringan Berita Landmark tinimbang CNN Ted Turner.

Wong ora ngerti babagan Frank Batten amarga dheweke dadi dermawan sing tenang lan sederhana. Aku kelingan nalika perusahaan meksa Frank kanggo mbalekake kantor lan nyingkirake sofa lan meja sing wis adem suwene wis pirang-pirang taun. Dheweke dadi juara sejatine kanggo perusahaan, kanggo komunitas lan uga kamanungsan. Sajrone pisah, dheweke nggawe uripe dhewe ing bebaya lan terus ngomong kanggo integrasi amarga dheweke yaiku tumindak sing bener.

Dina sing sedhih banget kanggo aku lan rasa muwun marang kulawargane, utamane Frank Batten Jr .. Aku bangga bisa ketemu karo Frank Batten, Sr. Nalika ngukur sukses masarakat, asring beda karo sing dakeling-eling karo Frank. Dheweke sopan, kerja sithik, apresiasi, ngrawat karyawane kanthi apik banget, lan isih bisa ngembangake usahane kanthi eksponensial. Ora ana sing nate ngukur lan aku ora yakin manawa ana wong sing bakal nyoba!

Waca liyane babagan urip Frank Batten sing apik banget sing ditulis dening Earl Swift ing The Virginian-Pilot. Frank Batten Sr minangka miliarder sing sampeyan durung nate krungu - nanging sampeyan bisa uga sinau akeh saka urip sing ditindakake.

Foto saka The Virginian-Pilot

One comment

  1. 1

    Doug, minangka upeti sing apik kanggo wong sing mesthi mbantu mbentuk sampeyan. Kita kabeh kudu begja amarga duwe "Frank" sing bisa digoleki ing karir!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.