CSS Tailwind: A Framework CSS First Utility lan API kanggo Desain Cepet lan Responsif

Kerangka CSS Tailwind

Nalika teknologi ing saben dinane, aku ora entuk akeh wektu kaya pengin nuduhake integrasi lan otomatisasi kompleks sing ditindakake perusahaan kanggo para pelanggan. Uga, aku ora duwe akeh wektu nemokake. Umume teknologi sing daktulis yaiku perusahaan sing golek Martech Zone nutupi, nanging saben-saben - utamane liwat Twitter - aku ndeleng sawetara teknologi anyar sing kudu dakcritakake.

If you work in web design, mobile app development, or even just set up a content management system, you’ve probably wrestled with the frustrations of competing styles across multiple stylesheets. Even with the amazing development tools built within each browser, tracking down and cleaning up CSS can require far too much time and energy.

Rencana CSS

Ing taun-taun pungkasan, para desainer nindakake tugas sing apik tenan kanggo ngeculake koleksi gaya sing wis siyap lan siyap digunakake. Lembar Gaya CSS iki luwih dikenal minangka Kerangka Kerja CSS, nyoba nampung kabeh gaya lan kapabilitas responsif supaya pangembang bisa ngrujuk kerangka kerja tinimbang nggawe file CSS saka awal. Sawetara kerangka kerja populer yaiku:

  • Bootstrap – a framework that’s evolved over a decade, first introduced by Twitter. It offers countless features. It does have downsides, requiring SASS, difficult to overwreied, dependent on JQquery, and it’s pretty hefty to load.
  • golek – a clean framework that’s developer-friendly and has no dependency on JavaScript.
  • Foundation – a more generic and usable CSS framework that has tons of components that are easily customizable. Additionally, there’s Yayasan kanggo Email lan UI Gerak kanggo animasi.
  • Kit UI - kombinasi HTML, JavaScript, lan CSS kanggo maju maju kanthi cepet lan gampang.

Kerangka CSS Tailwind

Nalika kerangka kerja liyane nindakake tugas kanggo nampung elemen antarmuka panganggo sing populer, Tailwind nggunakake metodologi sing dikenal minangka CSS Atom. In short, Tailwind ingeniously organized the class names using natural language to do what they say they do. So, while Tailwind doesn’t have a library of components, the ability to easily build a powerful, responsive interface just by referencing CSS class names is elegant, fast, and incomparable.

Mangkene sawetara conto sing apik banget:

Kisi CSS

kolom css miwiti kolom kisi

Gradien CSS

gradien css

CSS kanggo Dhukungan Mode Gelap

mode peteng css

Tailwind uga duwe fitur fantastis ekstensi kasedhiya for VS Code so that you can easily identify and insert classes from Microsoft’s code editor.

Malah luwih cerdas, Tailwind kanthi otomatis mbusak kabeh CSS sing ora digunakake nalika dibangun, sing tegese bundel CSS pungkasan sampeyan paling cilik. Kasunyatane, umume proyek Tailwind ngirim kurang saka 10kB CSS menyang klien.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.