Aku bosen karo FPAM

Depositphotos 18642397 s

Yen sampeyan ana ing Facebook, sampeyan bakal entuk FPAM?

Kayane lucu banget, nanging ora. Aku mikir sing bakal wiwit dakwastani ... FPAM = Spam Facebook. Kothak mlebu emailku kebak undhangan kanca, undhangan acara nyata, undhangan kanca virtual, kanca-kanca duwe pitakon kanggo takon, aku kudu nginstal aplikasi Facebook iki, aku kudu dadi Kanca Paling Apik, aku kudu ngomong kaya bajak laut frickin….

Ninggalake aku, Facebook!

Uripku ora mung ngubengi Facebook - uga urip online. Facebook minangka salah sawijining Jaringan Sosial sing dakgabungake. Katon yen nyoba dadi kabeh. Kita wis duwe sepisan, diarani Prodigy. Kowe padha kelingan ngono? AOL uga ana ing kana. Loro-lorone dudu ISP nalika semana, dheweke nyoba dadi kabeh sing dibutuhake online. AOL malah nggawe sampeyan browsing web nganggo browser suwe-suwe.

Nalika semana durung bisa digunakake, lan saiki ora bisa digunakake. Facebook - sampeyan ora bakal dadi pusat uripku. Aku duwe akeh kanca (njaba Facebook), urip sosial ing kasunyatan, lan kepentingan liyane ing jagad maya.

Ninggalake aku, Facebook!

Ana ide sing apik kanggo aplikasi ing facebook, aplikasi "Ninggalake Aku Dhewe". Aplikasi iki ngalangi kabeh panjaluk sing mlebu apa wae lan menehi autoresponds menyang sing njaluk nganggo email sing ujar, "Ninggalake Aku Dhewe". Nalika sampeyan ngunjungi kaca Facebook, tulisan kasebut kudu ditulis, "Ninggalake Aku!"

Ninggalake aku, Facebook!

8 Komentar

  1. 1

    Hei Doug

    Sampeyan bisa uga wis akeh kanca ing facebook.

    Nanging, Yen sampeyan ora pengin entuk undhangan, banjur ganti setelan telusuran ing Facebook supaya ora ana sing bisa nemokake lan njaluk panjaluk kanca, pesen sampeyan lan liya-liyane. Aku ndeleng profilku dadi luwih kenceng banjur dadi kunjara lan saiki mung dakundang / pesen saka wong sing dakkarepake.
    __
    Duane

  2. 3

    Aku bener-bener mateni akunku sawetara dina kepungkur. Sawise dipateni dheweke takon sampeyan kenapa. Salah sawijining pilihan yaiku "liyane" kanthi kothak teks. Dheweke njaluk. Aku sijine:

    "Ora suwe, sampeyan bakal adol / menehi informasi menyang kampanye pariwara sing bakal target iklan khusus marang aku, yen sampeyan durung siyap."

    Aku sangsi ora bakal ngindhari apa-apa ing kana, nanging dheweke menehi kesempatan kanggo nyelehake rong sen. Lumrahe, aku njupuk!

  3. 4

    Aku bisa nahan email saka Facebook babagan acara utawa pesen tembok utawa panjaluk kanca. Sing ora tahan yaiku email saka aplikasi sing ora dikarepake. Yen ana email sing dikirim menyang aplikasi, mula saiki aku langsung ngalangi.

    Aku seneng ide aplikasi "Ninggalake aku"! Bakal ngirit 5 menit seminggu nalika aku tekan "saka: facebook" ing Gmail lan mbusak akeh.

  4. 5

    Apa sing sampeyan jelasake bubar wis ditetepake minangka daging babi.

    Nanging sampeyan pancen bisa ngganti setelan apa sing dikirim Facebook - Cukup deleng ing Akun> Kabar. Sampeyan bisa mbusak centhang kabeh opsi banjur bisa uga ora entuk akeh email 😉

  5. 7

    Aku seneng sesambungan karo kanca-kanca, utamane kanca-kanca sing duwe sesambungan lan prekara sing padha.

    Kanggoku, kanca minangka kanca sing dakkenal, yen ana prekara sing padha, lan kita bisa nambah nilai kanggo saben wong liya.

    Mbok apa sing dibutuhake yaiku 'ngetrapake' kanca? Sawetara diidini nyedhaki liyane, nanging sing liyane mung kenalan sing sampeyan lakoni ing sacedhake papan kasebut!

    Sing nggawe kesalahan karo aku yaiku 'kanca' sing nyoba adol barang kanggo aku saben dina. Aku wis wiwit 'unfriend' wong-wong mau yen wis diwiwiti!

    Aku uga lara digigit vampir lan srigala srigala srengenge, lan lagi ngadhepi dilema entek peluru perak!

    Sing akeh wong ora ngerti yaiku yen nambah aplikasi tegese rinciane wis kasebar ing saben saben nambahake!

  6. 8

    Akeh pendapat sing migunani ing kene.

    Uga komentar saka Stephen. Facebook ngluncurake Flyers Pro dina Senin, sing kaya Google Ad Words. Facebook ora bakal adol informasi sampeyan, nanging sistem kasebut maca profil sampeyan lan sampeyan bakal bisa ndeleng selebaran adhedhasar apa sing sampeyan lebokake ing Facebook saka pengiklan.

    Dakkira iki dudu perkara sing ala. Aku ngira yen umume wong sinau babagan nggunakake Facebook lan ngapiki miturut selerane. Aku wis ngrancang dadi aku mung entuk informasi sing dakkarepake, mula Facebook mula apik banget. Yen sampeyan ora seneng, ganti setelan sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.