Wong nomer papat? Wong Kelima? Wong lan Pemasaran Gramatikal

jaringan sosial

Iki bisa uga dudu perbandingan sing akurat, nanging aku mikir babagan pemasaran berbasis web saiki lan duwe pamikiran. Aku asring ngomong babagan kekurangan karo situs web sing mung 'pratandha yard'. Aku lagi maca Obrolan Wuda: Kepiye Blog Ngowahi Cara Dhiskusi Bisnis karo Pelanggan lan nerangake masalah sing padha. Aku ngerti yen aku salah banget amarga aku nggawe sawetara situs sing ora ngidini interaksi. Aku bubar maca 'The Catcher in the Rye'. Gaya nulis sing digunakake Salinger nglipur amarga pancen pacelathon.

Nalika kita ndeleng wong gramatikal, panulis bisa nulis babagan aku, kita, sampeyan, utawa dheweke. Iki dikenal minangka wong "Pertama", "Kapindho" lan "Katelu". Pendapatku, pemasaran ora beda banget. Asring, kita nemokake situs web sing ditulis ing sudut pandang Wong Pertama, Kaloro, utawa Katelu. Nanging, kaya maca buku, sudut pandang kasebut cukup winates. Iki penulis sing ngomong karo sampeyan, sing maca. Ora ana kesempatan kanggo sampeyan takon utawa menehi saran.

Kesempatan kanggo pemasaran digital lan basis data yaiku manawa wong "Papat" utawa "Kalima" sing bisa dipercaya. Yaiku, Wong Papat bisa uga ngidini pamaca bisa sesambungan karo panulis. Iki bisa uga komentar ing blog, utawa bisa uga forum adhedhasar web, telusuran internal sing kuat, formulir umpan balik, lsp. Iki ngidini komunikasi rong arah, pengalaman sing luwih sugih.

"Wong Kelima" njupuk langkah liyane. Kepiye manawa para pamiarsa bisa ngobrol karo para pamiarsa liyane. Kepiye yen sampeyan ngidini pelanggan blog babagan situs web liwat situs web? Risky? Mesthi, yen sampeyan ora ngrungokake. Yen sampeyan ora njaluk umpan balik saka pelanggan lan nggawe pangowahan adhedhasar tanggapan kasebut, sampeyan aja padha sumelang. Umpan balik lan pelanggan ora bakal suwe!

Aku bakal nantang organisasi supaya usaha pemasaran bisa digunakake kabeh saka ndhuwur:

  1. Dhiskusi bab sampeyan dhewe. (We)
  2. Ngomong karo prospek sampeyan. (Sampeyan)
  3. Ngomong babagan pelanggan (Dheweke)
  4. Ngidini pelanggan ngobrol karo sampeyan (Hei)
  5. Ngidini pelanggan / prospek sampeyan bisa ngobrol karo aku (Me).

Komentar welcome.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.