Apa sing Salah karo Foursquare?

patang kothak gagal s

Aku ora mung kudu milih Foursquare ... Aku duwe masalah sing padha karo aplikasi media sosial sing paling akeh. Masalahe padha karo meh ing kabeh platform sosial. Nanging Foursquare, masalah kasebut luwih jelas. Bisnis pengin nggunakake platform kasebut - nanging ora ana cara sing bisa ditindakake.

Akibate, sampeyan entuk omong kosong kaya iki… sawetara perusahaan sing ora cedhak karo aku lan sing ora ana gandhengane, njaluk aku dadi kancane.

patang kothak gagal s

Ana kemungkinan bisa uga spammer, nanging aku ora yakin. Iki pancen bisa dadi bisnis sing wis target aku lan kepengin duwe hubungan karo dheweke. Masalah sing nyata, mesthine yaiku ora ana cara supaya dheweke bisa nindakake iku liwat Foursquare - mula kudu nggunakake metode iki.

Hubungan antarane bisnis lan konsumen kudu mandheg dadi pamikiran nalika nggawe platform media sosial anyar. Kayane mung bisnis sing ditawakake ing bisnis kasebut yaiku nalika ana bathi kanggo ngasilake. Mula khusus Foursquare.

Yen bisnis, aku bisa ngirim spesial ing Foursquare supaya para konsumen bisa njupuk kauntungan… sawise mlebu. Ana masalah liyane karo Foursquare. Umume bisnis ora prelu mbujuk konsumen sawise dheweke wis teka liwat lawang ngarep - masalahe entuk kanggo lawang ngarep.

Foursquare ilang kesempatan gedhe ing kene. Konsumen pengin nyambung karo bisnis - iku beda tinimbang sing dijaluk lan diiklanake karo bisnis. Iklan ora bisa… sesambungan ora bisa. Apa yen Foursquare, menehi sampeyan antarmuka sing apik kanggo golek panggonan ing sekitar sampeyan sing paling sering dienggo kanca - bebarengan karo alat segmentasi supaya sampeyan bisa menehi bagean bisnis.

Lan kepiye yen Foursquare menehi kesempatan bisnis kanggo nerbitake tawaran menyang jaringan kanca lan njaluk gabung karo sampeyan nalika mriksa? Saiki bakal dadi alat sing bakal dihargai para bisnis lan konsumen!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.