Foursquare Mbukak Email Laporan Priksa

4sawah1

Statistik kita rada tipis, nanging aku seneng ndeleng laporan lokasi lengkap iki teka saka Foursquare sawetara menit kepungkur! Laporan kasebut nyedhiyakake ringkesan mingguan babagan sing wis mriksa, apa sing bisa ditindakake, manawa padha nuduhake check-in, lan pelanggan utama. Mesthi wae, uga ana panggilan ajakan kanggo mbukak sawetara kampanye ing situs iki… mula Foursquare ngupayakake nambah penghasilan. Salam kanggo Kothak wedhi tim, nalika nggawe laporan sing kalorone migunani kanggo para klien lan sing bisa nambah penghasilan dhewe.

laporan sekawan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.