Monsters Papat Mripat

papat monster mripat

Iki film independen sing luar biasa lan bisa uga mbesuke distribusi film. Iki luwih ditargetake kanggo wong kaya anakku, nanging aku isih seneng. Crita kasebut kanthi akurat nggambarake kabeh rasa kikuk kanggo sesambetan. Kadhang kala rada edan, nanging dakkira realistis (lan saya tuwa). Pesen-pesen ing mburi film kasebut pas wektune lan bener kanggo para remaja, nemokake awake dhewe lan liyane nalika isih enom.

Sutradara saiki disponsori dening Spout - saben wong sing mlebu, Spout bakal menehi $ 1 kanggo mbantu mbayar film kasebut. Uga, ing situs duwe toko kanggo ndownload film, pesen dvd, njaluk kaos lsp.

Cuplikan kanggo Monsters Papat Mripat

Kabeh film kasedhiya kanggo 1 minggu youtube. Film sing apik - priksa. Aku seneng ndeleng film kaya iki nyedhiyakake penghasilan sing cukup kanggo direktur kanggo nerusake kerja. Apa cara marketing lan nyebar film sing apik? Aku ora percaya sampeyan bakal nemokake film kanthi kejujuran lan realisme Four Moned Monsters ing perusahaan produksi utama.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.