Papat Praktik Komunikasi paling apik kanggo Startup Tech

Depositphotos 14159299 s

Nggabungake sawetara internal lan eksternal komunikasi sing paling apik bakal nyedhiyakake dhasar sing kuat kanggo pertumbuhan mbesuk.

  1. Kenali nilai Hubungan Masyarakat - Tuturan lan tweeting ngasilake minat lan minangka bagean penting kanggo penginjil para pembeli teknologi saiki. Nanging program PR tradisional nduweni akses menyang analis lan editor sing duwe pamiarsa sing siap lan setya. Nalika editor tweets utawa nulis artikel ing perusahaan sampeyan, bisa uga ana ewonan nganti puluhan ewu sing bakal ndeleng. Analis industri lan editor uga duwe reputasi dadi ahli sing objektif. Nduwe validasi saka pihak katelu solusi sampeyan luwih bobot tinimbang nyengkuyung dhiri. Melakukan penasihat pers sing duwe pengalaman ing sektor produk. Guna pengalaman lan kenal karo para ahli sing nutupi produk sing padha karo sampeyan. Pengaruh pengaruh iki karo nganyari traksi pasar, inovasi teknologi lan olahpesen sing ana gandhengane karo tren industri. Mupangat nggawe hubungan jangka panjang karo pers lan entuk pangerten babagan apa sing dibutuhake kanggo ngasilake konten publikasi.
  2. Tes pesen perusahaan sampeyan karo perspektif eksternal lan riset - Aja ngombe koolaid lan nampa kanthi wuta babagan manajemen sampeyan babagan jagad. Nampa retorika internal sing njanjeni produk sampeyan dadi "sing pertama, unik, paling apik, lan pelanggan dijejeri tuku" bisa uga ora cocog karo kasunyatan lan kudu dites. Sanajan optimisme dosis sing sehat yaiku babagan pemasaran, aja lali karo kedadeyan liya ing pasar. Jujur wae Yen sampeyan dudu sing pertama lan sing paling apik - aja nganti maju dadi emas. (Uga tembung sing ati-ati: Ati-ati supaya ora kakehan akronim lan buzzwords.) Batesi superlatif - internal lan eksternal. Sampeyan ora bisa ngirim pesen karo analis industri lan ahli sing akrab karo kompetisi lan pasar sing sampeyan mainake. Saben produk utawa layanan duwe pesaing sawetara jinis - perusahaan ora bisa dadi pimpinan ing kategori siji. Tantangan manajemen kanggo ngasilake kasunyatan, survey lan proyeksi kanggo nyengkuyung kelayakan peta dalan produk. Tujuan umum yaiku supaya perusahaan sukses.
  3. Dorong komunikasi ing antarane klompok teknis lan bisnis ing organisasi sampeyan - Sumber daya ing wiwitan wis digawe, nanging aja nganti nyoba ngisolasi tim pangembangan produk saka wong-wong (umume sales lan marketing) sing ngobrol karo para pelanggan mbesuk. Pangembang teknis kadang-kadang ngembangake teknologi "keren" tanpa negesake manawa gizmo paling anyar yaiku sing pengin dibayar wong. Ahli teknologi sing nggawe produk kanthi vakum tanpa fokus karo syarat lan kesempatan pasar kemungkinan bakal ngasilake produk sing ora bakal ngluncurake perusahaan kaya sing diarepake. Nyengkuyung umpan balik saka sales lan marketing menyang tim pangembangan lan ngawasi tren industri supaya selaras karo roadmap produk karo persyaratan mbesuk.
  4. Lengkapi karyawan kanthi alat sing tepat sing dibutuhake kanggo komunikasi kanthi efektif ing jaman elektronik - Komunikasi sing efektif mbutuhake luwih saka ponsel lan akun email. Perusahaan kudu nemtokake kabijakan lan standar kanggo rapat elektronik, olahpesen cepet lan garis konferensi. Nglengkapi karyawan karo piranti lunak lan perangkat keras sing dibutuhake kanggo komunikasi sing lancar, karyawan tetep selaras lan produktif. Panganggone paket piranti lunak rapat elektronik (lengkap karo informasi login) kudu kasedhiya kanggo kabeh sing gawe jadwal rapat. Garis konferensi lan sandhi sing gegandhengan kudu dingerteni lan ngemot garis lokal menyang negara sing kalebu rutin. Paling penting nanging ora kalah penting kudu ana repositori digital supaya karyawan bisa ngirim komunikasi internal kayata direktori perusahaan sing kalebu sarana komunikasi pihak katelu lan nomer sel. Setel standar lan pedoman komunikasi internal lan eksternal. Nelpon telpon supaya bali lan email supaya bisa ditanggapi minangka bagean saka kabijakan sing tanggung jawab.

Nambah praktik paling apik komunikasi ing wiwitan teknologi sampeyan bakal mbantu supaya sukses nalika tim sampeyan tuwuh lan ngadhepi tantangan mindhah ide lan produk anyar menyang pasar.

One comment

  1. 1

    Pos sing apik, Joy! Matur nuwun sanget kanggo gabung karo kita. Sawetara media anyar nyepelekake kekuwatan hubungan masarakat nanging kita wis ndeleng tumindak karo para klien!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.