Papat Persetujuan

Bengi iki aku ngobrol karo kanca, Jules. Jules menehi sawetara kawicaksanan saka buku kasebut, The Four Agreements, dening Don Miguel Ruiz & Don Jose Luis Ruiz.

Kaya saran sing paling penting, dhasar banget, nanging angel ditindakake. Urip saben dinane katon nyebabake kemampuan kanggo njaga prekara sing kaya ngono mau. Mbok amarga mung papat, kita bisa entuk!

1. Aja Cacad Kanthi Tembung Sampeyan

Ngomong kanthi integritas. Ngomong mung maksud sampeyan. Aja nggunakake tembung kasebut kanggo ngomong nglawan awakmu dhewe utawa kanggo gosip babagan wong liya. Gunakake kekuwatan tembung sampeyan menyang arah sing bener lan katresnan.

2. Aja Nggawe Apa-apa Kanthi Pribadi

Wong liya ora nindakake amarga sampeyan. Apa sing diucapake lan ditindakake wong liya minangka proyeksi kasunyatane dhewe, impene dhewe. Yen sampeyan kebal karo pendapat lan tumindak wong liya, sampeyan ora bakal dadi korban sangsara sing ora perlu.

3. Aja Nggawe Panyangka

Temokake wani kanggo takon lan ndelok apa sing pancene pengin. Berkomunikasi karo wong liya kanthi cetha kanggo nyegah misinipun, kesedihan lan drama. Kanthi persetujuan siji wae iki, sampeyan bisa ngowahi saklawasé urip.

4. Tansah Nindakake Kabecikan

Paling apik sampeyan bakal ganti saben wektu; bakal beda nalika sampeyan sehat tinimbang sing lara. Ing kahanan apa wae, cukup kanggo nggawe sing paling apik, lan sampeyan bakal ngindhari mandhiri, nyiksa diri, lan getun.

Saran Fantastic. Aku mikir aku entuk nomer 1 mudhun, # 4 meh tekan kono ... # 2 Aku ora masalah, amarga aku yakin karo awakku dhewe. # 3 butuh kerjaan! Matur nuwun kanggo Jules amarga wis ngeterake iki! Aku duwe tugas sawetara.

9 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Doug. Muni kaya buku sing menarik. Apa sampeyan wis maca? Regane rega mlebu utawa sampeyan ngringkes permata saka kene ing kiriman?

    Mesthi papat atribut sing kudu diupayakake. Lan, banjur langsung hubungane karo blogging.

    • 3

      Aku wis maca buku iki kaping pirang-pirang lan mula uripku ganti kaping pisanan, urip saya suwe saya tenanan. Sanajan prinsip-prinsip kasebut sederhana, nyatane ditrapake (jero) ing urip pribadi lan profesional mbutuhake disiplin lan gegayuhan terus kanggo ningkatake dhiri. Saiki, nalika aku luwih prihatin babagan sisih pribadi lan blog Doug iki ngandhakake babagan aspek profesional / teknis sing luwih profesional, pengaruh kita kaya sing dikepengini. Papat perjanjian kasebut ditambahi ing buku kasebut lan nerangake makna sing luwih jero kanggo saben perjanjian.

      Wiwitane buku kasebut rada nyeret, nanging yen wis dadi "daging", aku ditransfer… banjur ganti. Yen kabeh wong bisa ngetrapake prinsip kasebut, kita bakal ngatur ganti jagad.

    • 4

      Mesthi ana ing dhaptar cekak kanggo diwaca buku, Dawud! Aku ora nate mikir babagan blogging (duh!), Nanging sampeyan pancen bener - saran apik kanggo blogger!

  3. 5
    • 6

      Bener, iki angel banget. Sampeyan bisa mbantu mikir kanthi cara iki. Ora ana sing bisa nggawe sampeyan dadi apa sing sampeyan ora. Dadi, yen sampeyan ngarani aku jeneng utawa crita babagan sing ora becik babagan aku, mesthine ora ana gandhengane karo aku ndeleng awakku - Yen aku aman karo wong liya. Ana masalah kasebut. Kita ngidini pangerten wong liya kanggo mengaruhi cara kita ngerteni awake dhewe, tinimbang mung nampa awake dhewe utawa ngganti perkara sing ora dikarepake kaya sing dikarepake. Apa sing sampeyan percayai biasane ana asile. Pikirake babagan positif babagan sampeyan lan sampeyan bakal seneng karo sampeyan; mikir perkara sing negatif lan sampeyan ora bakal seneng karo awakmu dhewe.

      Ya, aku dituduh Pollyanna'ish …… nanging iki minangka faktor pandhuan ing uripku lan sing bisa nglayani aku, utamane saiki. 🙂

      • 7

        saran apik jule 🙂

        matur nuwun sanget!

        Ngomong ala ing internet iku gampang banget. Cukup ketik apa wae sing dikarepake ing kothak komentar… ..

        Wong ora mikir apa pengaruhe ing blogger…. 🙁

        "Pikirake prekara positif babagan sampeyan lan sampeyan bakal seneng karo sampeyan; pikirake perkara sing negatif lan sampeyan ora bakal seneng karo awak sampeyan. "

        Aku mesthi bakal nuruti saran sampeyan 🙂

  4. 8

    Aku ora bisa menehi rekomendasi buku iki kanthi cukup - gampang diwaca, lan luwih becik diwaca maneh saben-saben supaya pikiranmu tetep lurus. Buku iki diwenehake nalika pirang-pirang taun kepungkur nalika ngalami "tambalan kasar" lan mbantu aku milih maneh. # 2 Aja Nggawe Apa-apa Wong wis menehi pengaruh paling gedhe marang aku kanthi mbantu ngrasakake rasa dhiri.

    Rekomendasi sing apik, Doug!

    Manuk Marty
    Manuk Liar Unlimited
    http://www.wbu.com

  5. 9

    Sejatine yen sampeyan nglanggar perjanjian # 2 utawa # 3, sampeyan uga ora sampurna karo Tembung Sampeyan (perjanjian # 1).

    Yen sampeyan njupuk pribadi, sampeyan bakal nggawe ekspresi sing bertentangan karo emosional. Iki ora sampurna. Yen sampeyan nggawe (nggawe ing pikiran) asumsi sing nyebabake harmoni sampeyan uga ora bakal salah.

    Ekspresi tembung sampeyan sing sampurna uga mbutuhake sampeyan nggawe asumsi tanpa cacat, lan aja nggawe ekspresi sing nyebabake sampeyan njupuk barang kanthi pribadi.

    Kaping pisanan diwaca, manawa Impeccable luwih gampang tinimbang liyane. Nalika sinau poin sing luwih apik, sampeyan bakal nemokake manawa perjanjian urip # 2,3, lan 4 nyebabake sampeyan bisa ngrambah Impeccability.

    Luwih rinci babagan iki ing http://pathwaytohappiness.com/happiness/2007/01/19/be-impeccable-with-your-word/

    Good luck,

    Gary

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.