Sepira Penting Foto Profil LinkedIn Sampeyan?

Sepira Penting Foto Profil LinkedIn Sampeyan?

Sawetara taun kepungkur, aku nekani konferensi internasional lan padha duwe stasiun otomatis ing ngendi sampeyan bisa pose lan njupuk sawetara headshots. Asil kasebut nggumunake… intelijen ing mburi kamera nggawe sampeyan nyetel sirah menyang target, banjur lampu disetel kanthi otomatis, lan boom… foto dijupuk. Aku rumangsa kaya supermodel dang sing metu apik banget… lan aku langsung ngunggah menyang saben profil.

Nanging ora tenan kula. Aku dudu supermodel. Aku wong lemu sing cerewet, nakal, lan seneng mesem, ngguyu, lan sinau saka wong liya. A saperangan sasi liwati lan aku lagi nedha bengi karo putri lan wong wadon sing aku ngerti lungguh mudhun kanggo chatting karo kita. Putriku… sing ora bisa nglilani kahanan apa wae sing ora difoto… ngagetake foto kita tengah-tengah ngguyu.

Aku seneng foto iki. Aku butuh cukuran, latar mburi kayu sing anget, cahya sing nyenengake, lan aku nganggo kaos burgundy polos.. ora ana setelan utawa dasi. Foto iki is kula. Sawise aku tekan omah, aku nyepetake lan sijine ing sandi LinkedIn profil.

Deleng lan Sambungake karo Douglas ing LinkedIn

Mesthi, aku ora mung karyawan ing LinkedIn. Aku dadi speaker, penulis, konsultan, lan pemilik bisnis. Ora seminggu kepungkur aku ora nyambung karo calon mitra, klien, utawa karyawan ing LinkedIn. Aku pancene ora bisa stress cukup carane penting foto profil punika. Sadurunge ketemu, aku pengin ndeleng sampeyan, ndeleng eseman sampeyan, lan ndeleng mripatmu. Aku pengin rumangsa yen sampeyan grapyak, profesional, lan dadi wong sing apik kanggo sesambungan.

Apa aku bisa njupuk saka foto? Ora kabeh… nanging aku bisa entuk kesan pertama!

Apa Gambar LinkedIn Ngaruhi Kemampuan Sampeyan?

Adam Grucela ing Passport-Photo.online mangsuli pitakonan tombol iki karo sawetara saran pinunjul karo ndhukung statistik ing infographic iki. Infografis ndemek sawetara aspek kritis saka foto profil LinkedIn ... kalebu karakteristik paling dhuwur:

  • Karisma – nggawe pengunjung seneng lan dipercaya sampeyan.
  • Profesionalisme - atur gambar menyang niche sampeyan.
  • Quality - mung upload foto sing dijupuk kanthi apik.
  • Kepribadian – njaluk wong luwih ngerti sampeyan.

Dheweke menehi sawetara tips - kayata nyewa fotografer profesional, nggunakake gambar sing berkualitas, mesthekake yen profesional, nggunakake postur sing apik lan nuduhake karisma sampeyan. padha uga menehi sawetara gendera abang:

  • Aja nggunakake pasuryan sing katon sebagian.
  • Aja nggunakake foto resolusi rendah.
  • Aja nggunakake foto liburan.
  • Aja nggunakake gambar sing ora asli.
  • Aja nggunakake foto perusahaan tinimbang foto pribadi.
  • Aja over-the-top ing kasual.
  • Aja nggunakake foto tanpa eseman!

Infographic uga menehi sampeyan ngerti yen foto sampeyan ora kabeh… ngoptimalake kabeh profil LinkedIn sampeyan penting kanggo nambah kemampuan sampeyan kanggo nyambung lan disewakake. Priksa manawa maca artikel kita lan infografis liyane, kalebu iki pandhuan rinci babagan ngoptimalake profil LinkedIn sampeyan, uga tambahan iki tips profil LinkedIn.

Nanging Aku Benci Njupuk Foto

Aku ngerti nanging foto profil sampeyan ora kanggo sampeyan! Yen sampeyan ora seneng njupuk lan nggunakake foto dhewe, takon kanca apik sing dipercaya. Ora ana apa-apa kaya njupuk fotografer lan kanca sing ngajak sampeyan metu, njupuk sawetara rolas potret, banjur ngidini kanca sing dipercaya milih foto sing bakal digunakake. Padha ngerti sampeyan! Dheweke bakal ngerti endi sing bener-bener nindakake tugas sing apik kanggo makili sampeyan.

1 bisa a disambung ing gambar nampa sampeyan proyek

2 linkedin foto recruiters

3 linkedin kesan pisanan

4 gambar profil linkedin dideleng

5 ciri linkedin foto profil

6 gendéra abang linkedin foto profil

7 carane ngoptimalake linkedin foto profil

8 optimasi profil linkedin