Ora Ana Pujian sing Luwih Apik saka Iki!

Kita wis akeh wong sing ngirim foto kanggo Blogging Perusahaan kanggo Dummy, nanging aku ora yakin bakal entuk sing luwih apik tinimbang iki! Valerie Strohl minangka konsultan lan pamicara umum nasional sing kerja bareng perusahaan kanggo nambah hubungan karo penyandang cacat. Kita ketemu nalika aku nuntun lokakarya regional kanggo Asosiasi Pembicara Nasional.

Valerie wis liwat buku kasebut lan nambah cathetan kanggo dheweke, bisnis lan uga bisnis bojone. Valerie mampir kantor ing esuk iki lan aku takon apa bisa njupuk foto buku kasebut ... apik tenan!

corporate-blogging-book.jpg

Seneng banget ndeleng buku kaya iki! Tandha tandha tangan pancen nyenengake, nanging ndeleng buku kaya iki lan ngerti manawa kita bisa nggawe strategi Valerie sing beda banget kanggo mbantu blog lan bisnis dheweke ora bisa dingerteni. Sawise mbantu Valerie ngluncurake blog lan situs, kita bakal ngumumake!

One comment

  1. 1

    Iki nuduhake conto buku kerja saben dina. Aku kepengin weruh pinten buku sing entuk status iki dibandhingake karo karya sing wis diwaca, separo rampung, disimpen, lan lali. Kepiye inspirasi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.