Sampeyan Ora Rejeki 500

20120422 115404

Roger Yu saka USA Dina mung nulis artikel sawetara dina kepungkur perusahaan nilar blogging:

Kanthi munculé media sosial, luwih akeh perusahaan sing ngganti blog nganggo alat nimbler sing mbutuhake wektu lan sumber daya luwih sithik, kayata Facebook, Tumblr lan Twitter.

Kabeh artikel cukup imbang ... nanging data bisa uga rada salah gambaran kanggo kabeh perusahaan. Kaping pisanan, data sing dirujuk yaiku saka perusahaan Fortune 500 sing paling cepet. Iki minangka dongeng sebab-sebab sing nyebabake mungsuh korélasi. Apa perusahaan nilar blogging? amarga strategi kasebut ora ngewangi tuwuh utawa apa dheweke ora bisa blogging amarga wis saya gedhe?

Isih akeh perusahaan utama sing nerbitake fantastis blog perusahaan. Lan dudu aku wong sing bakal ujar yen blog minangka strategi sing sampurna kanggo kabeh bisnis. Yen sampeyan duwe merek sing apik banget, minangka pengikut sing apik lan perusahaan sing duwe bathi sing akeh ... sampeyan bisa uga ora bisa ngatasi manajemen blog perusahaan. Iku ora ateges taktik sing digunakake perusahaan sampeyan ora larang kaya blogging perusahaan… sampeyan bisa uga mbuwang luwih akeh wektu lan dhuwit kanggo pemasaran lan energi hubungan masarakat liyane tinimbang sing sampeyan kira.

Nanging sampeyan dudu salah sawijining perusahaan sing paling cepet ing Fortune 500, apa ora? Apa perusahaan sampeyan dikenal kanthi nasional utawa internasional? Apa sampeyan dianggep minangka pamimpin pamikiran ing industri sampeyan? Apa sampeyan merek sing dipercaya lan berwibawa sing dirungokake industri? Apa sampeyan dominasi asil telusuran? Apa sampeyan duwe anggaran pemasaran kanthi bebas nggawe strategi kasebut nggunakake cara liya?

Amarga sumber, aku ora kudu blog kanggo perusahaan uga. Aku bisa investasi luwih akeh ing hubungan umum, sponsor, pariwara lan push kanggo pidato ing acara-acara ing saindenging negara. Nanging kemewahan sing ora bisa dakgawe. Blogging bisa digunakake kanggo aku amarga aku bisa nandur modal wektu lan energi… sumber daya sing larang regane, nanging sing dakkarepake bisa nambah bisnis.

Keprigelan kula karo artikel kasebut yaiku, ing sepisanan, perusahaan bisa ndeleng artikel iki lan nemokake minangka alesan sing apik kanggo ora ndeleng blogging minangka strategi sing bisa ditindakake. Keputusan kanggo nandur modal ing strategi blogging luwih rumit tinimbang mung ndeleng apa sing ditindakake Fortune 500. Blogging is investasi jangka panjang sing mbutuhake dedikasi, sumber daya lan strategi supaya bisa sukses.

Aku percaya manawa umume perusahaan jaminan babagan blogging amarga ora nyedhiyakake asil langsung sing dikarepake sawetara perusahaan gedhe. Luwih gampang mbayar kanggo tuku manungsa waé kanggo narik kawigaten… pitakonane ora apa sing cocog, prakara suwene, suwene, pinten lan kenapa sampeyan kudu nggabungake siji strategi liyane.

Siji cathetan liyane, uga ora nggumunake aku yen media utama karo wartawan, editor, lan penerbit profesional bakal nulis babagan negatif blogging. Mung ngomong!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.