Video: Formulir Web lan Kaca Mendarat kanthi Formstack

formstack

Video Tech Marketing wulan iki wis ana Formstack. Formstack nduweni antarmuka panganggo sing gampang banget sing ngidini perusahaan nggawe lan masang formulir lan kaca landas. Formstack uga duwe ton integrasi - saka panyedhiya layanan email nganti gateway pembayaran.

[youtube: http: //www.youtube.com/watch? v = zUo9gSoLkNk]

Formstack diluncurake ing wulan Maret 2006 lan wis tuwuh kanthi cepet kanggo ngetung pelanggan ing 110 negara ing saindenging jagad. Kanthi jutaan pangiriman sing ditampa, Formstack bisa nyukupi syarat lingkungan sing paling nuntut kalebu Fortune 500, bisnis cilik, nirlaba, pendhidhikan lan panggunaan pamrentah. Misi sing disedhiyakake yaiku nyedhiyakake layanan sing ngidini sapa wae gampang nggawe formulir sing kuat.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.