Nyebarke, Jual, lan Komunikasi karo Pad Peluncuran Formstack

Bukak pad 650x320

Salah sawijining prekara dadi agensi pemasaran lan mlaku Martech Zone yaiku supaya kita bisa nggunakake alat klien kanthi situs dhewe lan situs klien dhewe. Formstack wis kekancan wiwit wiwitan… sejatine sadurunge digawe. Aku seneng kerja bareng salah sawijining pangadeg dasawarsa kepungkur lan seneng ndeleng dheweke mlumpat saka media tradisional lan startup Formstack.

Formstack saiki wis saya gedhe luwih saka 100,000 pangguna! Lan kita bangga banget yen dheweke dadi sponsor saka Martech.

Ana pangembang formulir liyane ing njaba lan ana pembangun formulir sing kepemilikan kanggo platform tartamtu. Formstack wis ngukir segmen pasar sing gedhe amarga padha tenan dadi vendor lan platform agnostik. Salah siji tombol sing ora dingerteni Formstack Sukses, yaiku, dheweke wis nindakake tugas sing luar biasa kanggo mbangun integrasi produk karo platform liyane. Dhaptar kasebut luar biasa ... lan saiki Formstack wis beta nerbitake platform tambahan sing diarani Bukak Pad.

Launch Pad Formstack anyar minangka platform integral saka formulir online, kaca web, toko e-commerce, lan alat pemasaran email, kanggo ngarahake usaha cilik sampeyan menyang level sabanjure. Minangka pusat aplikasi web sing disederhanakake sing bakal nggawe bisnis sampeyan luwih gampang. Mangkene crita panganggo sing apik Formstack wis dikembangake kanggo nerangake Launch Pad:

Oliver duwe toko barang lokal lan sregep Formstack pangguna sing pengin nggedhekake online bisnis cilik dheweke. Tindakake crita kepiye cara biyen Formstack 'Launch Pad' kanggo njupuk usahane menyang level sabanjure.

  • masang - Oliver nggunakake alat Page kanthi cepet kanggo nggawe ngarsane web terpusat sing bisa ngakses informasi babagan bisnis lan link menyang etalase virtual. Oliver bisa ngatur halaman supaya cocog karo warna lan krasa merek.
  • sell - Saka kaca Oliver, para pembeli bisa ngakses kabeh produk sing ditawakake liwat alat Toko. Nggunakake alat iki, Oliver nyiyapake masing-masing kaca kanggo saben produke, saengga pangguna bisa browsing lan nggawe pesanan kanthi cepet.
  • Komunikasi - Sawise nglumpukake alamat email pelanggan, Oliver pengin menehi ngerti babagan penjualan lan acara mbesuk. Dheweke nggunakake Launch Pad kanggo nggawe kampanye email sing dikustomisasi sing nyorot barang-barang kasebut, nyengkuyung para penggemar barise supaya bali menyang toko, toko utawa online.

kanthi Formstack 'Launch Pad, sampeyan bisa miwiti (utawa ningkatake) upaya pemasaran sampeyan ing siji platform terpusat. Iki gampang dikelola, ora butuh wektu kanggo miwiti, lan sing paling penting, sampeyan bisa bali menyang sing pengin. Mulai nyoba gratis Launch Pad dina iki… langganan profesional mung $ 29 saben wulan!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.