Nyebarke, Jual, lan Komunikasi karo Pad Peluncuran Formstack

Bukak pad 650x320

Salah sawijining prekara dadi agensi pemasaran lan mlaku Martech Zone is that we actually get to use the tools of our clients with our own sites and our own clients' sites. Formstack wis kekancan wiwit wiwitan… sejatine sadurunge digawe. Aku seneng kerja bareng salah sawijining pangadeg dasawarsa kepungkur lan seneng ndeleng dheweke mlumpat saka media tradisional lan startup Formstack.

Formstack saiki wis saya gedhe luwih saka 100,000 pangguna! And we're so incredibly proud to have them as a sponsor of Martech.

Ana pangembang formulir liyane ing njaba lan ana pembangun formulir sing kepemilikan kanggo platform tartamtu. Formstack has carved a huge segment of the market because they're truly vendor and platform agnostic. One of the little known keys to Formstack ‘s success, though, is that they've done an incredible job at building productized integrations with other platforms. The list is incredible… and now Formstack wis beta nerbitake platform tambahan sing diarani Bukak Pad.

Formstack’s new Launch Pad is an integrated platform of online forms, web pages, e-commerce stores, and email marketing tools, geared to taking your small business to the next level. It's a hub of simplified web apps that will make running your business a lot easier. Here's a great user story that Formstack wis dikembangake kanggo nerangake Launch Pad:

Oliver duwe toko barang lokal lan sregep Formstack pangguna sing pengin nggedhekake online bisnis cilik dheweke. Tindakake crita kepiye cara biyen Formstack 'Launch Pad' kanggo njupuk usahane menyang level sabanjure.

  • masang - Oliver nggunakake alat Page kanthi cepet kanggo nggawe ngarsane web terpusat sing bisa ngakses informasi babagan bisnis lan link menyang etalase virtual. Oliver bisa ngatur halaman supaya cocog karo warna lan krasa merek.
  • sell - Saka kaca Oliver, para pembeli bisa ngakses kabeh produk sing ditawakake liwat alat Toko. Nggunakake alat iki, Oliver nyiyapake masing-masing kaca kanggo saben produke, saengga pangguna bisa browsing lan nggawe pesanan kanthi cepet.
  • Komunikasi - Sawise nglumpukake alamat email pelanggan, Oliver pengin menehi ngerti babagan penjualan lan acara mbesuk. Dheweke nggunakake Launch Pad kanggo nggawe kampanye email sing dikustomisasi sing nyorot barang-barang kasebut, nyengkuyung para penggemar barise supaya bali menyang toko, toko utawa online.

kanthi Formstack 'Launch Pad, sampeyan bisa miwiti (utawa ningkatake) upaya pemasaran sampeyan ing siji platform terpusat. Iki gampang dikelola, ora butuh wektu kanggo miwiti, lan sing paling penting, sampeyan bisa bali menyang sing pengin. Mulai nyoba gratis Launch Pad dina iki… langganan profesional mung $ 29 saben wulan!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.