Formulir Bangunan kanthi FormS Spring

Posting dina iki diwiwiti saka kanca lan Tamu Blogger, Ade Olonoh:

Yen sampeyan kerja online, sampeyan bisa uga golek alat kanggo mbantu nggawe formulir online. Yen sampeyan dadi blogger, bisa uga amarga sampeyan nggoleki sing luwih maju tinimbang sing bisa ditemokake saka formulir umpan balik sing khas.

Yen sampeyan dadi pemasar, mesthine sampeyan dadi repot kanggo nyiyapake formulir kanggo nglumpukake entri kontes, utawa sampeyan nyoba ngupayakake entuk sawetara nilai saka atusan utawa ewu email ing kothak mlebu sing teka minangka asil saka kampanye online sing sukses. Ngaku: sanajan sampeyan ahli HTML, sampeyan sengit karo mboseni mbentuk bangunan.

Forms springAku pengin ngenalake sampeyan FormS spring, alat sing apik sing ngidini pangguna level skill gampang nggawe formulir online, lan mbantu sampeyan ngatur pangiriman sing dijupuk saka pelanggan. Wiwitane diluncurake ing wiwitan taun 2006, nanging nerbitake versi 2.0 minggu iki sing kalebu pirang-pirang fitur keren sing bisa ditliti.

Kaendahan FormSpring yaiku sampeyan bisa nyiyapake formulir kontak online, survey, utawa formulir registrasi mung sawetara menit tanpa nggunakake kode HTML utawa skrip. Sampeyan bisa uga lega ngerti manawa sampeyan bisa nindakake kabeh tanpa kudu nelpon wong liya saka IT.

Mangkene gambar layar pembangun formulir - sampeyan nggawe formulir kanthi nyeret lan ngeculake kolom, lan bisa pratinjau apa bentuk formulir sampeyan kanthi nyata:

formbuilder.png

Yen wis siyap nggunakake formulir, sampeyan bisa nyalin lan nempel link kanggo dikirim menyang pangguna, utawa njupuk salah siji baris kode HTML sing bisa sampeyan lebokake ing blog utawa situs web. Babagan sing paling penting yaiku sampeyan bisa nggabungake formulir kanthi desain sing ana, kanthi njaga merek.

Sampeyan bisa ndeleng dhaptar pangiriman liwat notifikasi email utawa feed RSS. Lan yen wis siyap ngolah asil, sampeyan bisa ndownload spreadsheet Excel sing ngemot kiriman, utawa ngimpor data kasebut menyang database utawa sistem CRM.

Sing paling apik yaiku sampeyan bisa nggawe akun gratis sing nyedhiyakake fungsi paling akeh. Yen sampeyan ngupayakake panggunaan abot, rencana mbayar diwiwiti saka $ 5 / wulan tanpa kontrak utawa biaya pangaturan.

Coba ing demo lengkap, waca liyane babagan fitur, utawa ndhaptar akun gratis kasebut.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Nalika aku maca judhul, aku mikir minangka konsep yen situs bakal mbantu wong nggawe formulir kanggo digunakake ing situs kasebut. Aku dadi bungah, amarga ana sawetara wong sing bakal ngirim link, kanggo keperluan pribadi.

    Kanggo aplikasi bisnis, yen aku pengin nggunakake layanan kanggo nggawe formulir, aku pengin nggawe formulir, kode, lan menehi pandhuan babagan cara supaya bisa sukses ing situsku, nggunakake server.

    Ing bisnis, yen ana informasi dilebokake ing server liyane saka sampeyan dhewe, utamane kanggo formulir - lan formulir kontak?!?! adhuh! - dudu kesempatan yen aku bakal nglilani server perusahaan liyane. Yen perusahaan kasebut bubar sewengi (pikirake perusahaan VoIP sing anyar sing mateni layanan kanggo kabeh pelanggan tanpa peringatan), sampeyan bakal kelangan kabeh.

    Ora matur nuwun. Lima dolar saben wulan ora akeh, nanging aku duwe pirang-pirang paket hosting lan biaya rata-rata paket kasebut yaiku $ 19 saben wulan. Kanthi rega $ 19 kasebut, aku entuk enem jeneng domain gratis, udakara 300 gram ruangan, formulir, lan kabeh jinis alat liyane (umume ora dak tutul), lan alias email tanpa wates lan 2,000 alamat email. Tambah 1,000 liyane kanggo apa-apa.

    Coding formulir ora angel. Utamane, bisnis kudu luwih gampang ngidini wong liya kajaba bangsane dhewe duwe kontrol informasi. Yen server FormSpring disusupi, perusahaan kasebut bakal ilang karo para pelanggan. Nglampahi dhuwit lan ujar, "Penyedia kanggo formulir kontak rampung ..." minangka alesan sing ora apik.

    Matur suwun, nanging aku bakal menehi kode formulir lan nggawe bouncing saka server.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.