Formulir Bangunan kanthi FormS Spring

Today's post comes from friend and Guest Blogger, Ade Olonoh:

If you do any work online, you've probably looked around for a tool to help you build online forms. If you're a blogger, maybe it's because you're looking for something more advanced than you can get from a typical feedback form.

If you're a marketer, you've probably found it to be a hassle to setup a form for collecting contest entries, or you've struggled trying to get some kind of value from the hundreds or thousands of emails in your inbox that came as a result of a successful online campaign. Admit it: even if you're an HTML expert, you hate the tedious work of building forms.

Forms springAku pengin ngenalake sampeyan FormS spring, alat sing apik sing ngidini pangguna level skill gampang nggawe formulir online, lan mbantu sampeyan ngatur pangiriman sing dijupuk saka pelanggan. Wiwitane diluncurake ing wiwitan taun 2006, nanging nerbitake versi 2.0 minggu iki sing kalebu pirang-pirang fitur keren sing bisa ditliti.

Kaendahan FormSpring yaiku sampeyan bisa nyiyapake formulir kontak online, survey, utawa formulir registrasi mung sawetara menit tanpa nggunakake kode HTML utawa skrip. Sampeyan bisa uga lega ngerti manawa sampeyan bisa nindakake kabeh tanpa kudu nelpon wong liya saka IT.

Here's a screenshot of the form builder screen — you build your form by dragging and dropping fields, and can preview what your form will look like in real time:

formbuilder.png

When you're ready to use your form, you can copy and paste a link to send to your users, or grab one line of HTML code that you can embed in your blog or website. The great part about this is that you can completely integrate your form within your existing design, maintaining your brand.

You can watch submissions roll in via email notifications or an RSS feed. And once you're ready to process the results you can download an Excel spreadsheet containing the submissions, or import that data into a database or CRM system.

The best thing is that you can create a free account that provides most of the functionality. If you're looking for some heavy use, paid plans start at $5/month with no contracts or setup fees.

Coba ing demo lengkap, waca liyane babagan fitur, utawa ndhaptar akun gratis kasebut.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Nalika aku maca judhul, aku mikir minangka konsep yen situs bakal mbantu wong nggawe formulir kanggo digunakake ing situs kasebut. Aku dadi bungah, amarga ana sawetara wong sing bakal ngirim link, kanggo keperluan pribadi.

    Kanggo aplikasi bisnis, yen aku pengin nggunakake layanan kanggo nggawe formulir, aku pengin nggawe formulir, kode, lan menehi pandhuan babagan cara supaya bisa sukses ing situsku, nggunakake server.

    Ing bisnis, yen ana informasi dilebokake ing server liyane saka sampeyan dhewe, utamane kanggo formulir - lan formulir kontak?!?! adhuh! - dudu kesempatan yen aku bakal nglilani server perusahaan liyane. Yen perusahaan kasebut bubar sewengi (pikirake perusahaan VoIP sing anyar sing mateni layanan kanggo kabeh pelanggan tanpa peringatan), sampeyan bakal kelangan kabeh.

    Ora matur nuwun. Lima dolar saben wulan ora akeh, nanging aku duwe pirang-pirang paket hosting lan biaya rata-rata paket kasebut yaiku $ 19 saben wulan. Kanthi rega $ 19 kasebut, aku entuk enem jeneng domain gratis, udakara 300 gram ruangan, formulir, lan kabeh jinis alat liyane (umume ora dak tutul), lan alias email tanpa wates lan 2,000 alamat email. Tambah 1,000 liyane kanggo apa-apa.

    Coding formulir ora angel. Utamane, bisnis kudu luwih gampang ngidini wong liya kajaba bangsane dhewe duwe kontrol informasi. Yen server FormSpring disusupi, perusahaan kasebut bakal ilang karo para pelanggan. Nglampahi dhuwit lan ujar, "Penyedia kanggo formulir kontak rampung ..." minangka alesan sing ora apik.

    Matur suwun, nanging aku bakal menehi kode formulir lan nggawe bouncing saka server.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.