Otomatisake Proses Nggawe PDF karo WebMerge

tangkapan layar webmerge

Aku ngunjungi salah sawijining sponsor teknologi '(Formstack) klien wingi kanggo ngrembug babagan integrasi sing cukup gedhe sing lagi ditindakake. Sing saya kesengsem yaiku yen sejatine duwe integrasi sing paling lengkap sanajan ora duwe sumber daya pangembangan kanggo para staf.

Bagéan gedhe saka layanan kasebut yaiku formulir sing wis dirampungake dening staf penjualan, prospek utawa pelanggan. Asil pungkasan yaiku PDF khusus sing kudu diisi lan dikirim kanthi elektronik menyang perusahaan mitra. Dheweke ngrampungake kanthi gampang nggunakake Formstack lan WebMerge. AntaraneFormstack antarmuka panganggo sing sederhana kanggo ngembangake kuesioner… lan kemampuan WebMerge kanggo memetakan data kasebut lan ngasilake PDF… sistem kasebut bisa digunakake kanthi sampurna.

kanthiFormstack Integrasi WebMerge sampeyan bisa nggawe dokumen PDF saka formulir formulir, ngirim kabar email sing bisa disesuaikan, lan kanthi otomatis ngirim email dokumen PDF sing wis rampung. Iki minangka integrasi tenan sing bisa ngidini bisnis nggawe tiket acara, kontrak, perjanjian kerja kanthi gampang… jenenge!

Otomatis proses nggawe dokumen kanthi otomatis ngasilake dokumen PDF saka pengajuan formulir sampeyan. Persiyapan cepet lan gampang.

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.