Cara Nggawe Otomatis Aliran Kerja Pemasaran Kanggo Tambah Produktivitas

formulir web kanthi online

Apa sampeyan ngupayakake nambah produktivitas ing bisnis? Yen mangkono, sampeyan ora dhewe. ServiceNow nglaporake manawa manajer saiki wis mbuwang akeh 40 persen minggu kerja tugas administratif - tegese mung duwe luwih saka setengah minggu kanggo fokus ing karya strategis sing penting.

Warta sing apik yaiku ana solusi: otomatisasi alur kerja. Wolung puluh enem persen manajer percaya yen proses kerja otomatis bakal nambah produktivitas. Lan 55 persen karyawan seneng banget babagan prospek sistem otomatis ngganti karya sing bola-bali.

Yen sampeyan pengin miwiti strategi otomatisasi alur kerja, coba nganggo solusi formulir online serbaguna. Formulir online minangka alat sing apik kanggo ngatur transaksi digital kanthi efisien, lan bisa mbantu saben departemen ing perusahaan sampeyan ngilangi tugas sing mbebayani saka alur kerja.

Tim pemasaran utamane entuk manfaat nggunakake teknologi form online kanggo nggawe proses sing efisien. Mangkene sawetara cara penting formulir online bisa nambah alur kerja pemasaran kanggo nambah produktivitas:

# 1: Ngirit wektu kanggo Desain Formulir Branded

Merek minangka bagean gedhe saka marketing. Kabeh departemen pemasaran sing dilebokake ing ngarep pelanggan — kalebu formulir online — kudu cocog karo tampilan lan kesan merek sampeyan. Nanging nggawe formulir bermerek saka awal bisa nyedhot wektu sing gedhe.

Ketik tukang bentuk online.

Alat formulir online bisa mbantu departemen pemasaran kanthi cepet ngrancang lan nerbitake formulir bermerek kanggo nglumpukake luwih akeh. Fungsi desain internal ngidini tim sampeyan nyetel warna lan font bentuk lan ngunggah logo tanpa ngerti kodhe! Sampeyan uga bisa masang formulir online kanthi lancar ing situs web kanthi gampang.

Pengin bukti iki bisa digunakake? Kapabilitas merek sederhana lan formulir sing bisa dilebokake sing ditawakake liwat pambangun formulir online mbantu siji universitas nambah kunjungan kampus kanthi 45 persen lan nambah pendaftaran dadi 70 persen mung rong taun.

# 2: Nglumpukake Panuntun sing Kualifikasi Kanthi Cepet lan Gampang

Ngumpulake prospek sing mumpuni kanggo bisnis minangka prioritas utama kanggo paling departemen pemasaran. Lan nggunakake pambangun formulir online kanggo ngotomatisasi proses koleksi timbal bisa efektif banget.

Kanthi alat formulir online, para pemasar bisa nggawe formulir registrasi acara, formulir kontak, survey pelanggan, formulir download konten, lan liya-liyane supaya gampang dikoleksi timbal. Dheweke uga bisa nggunakake formulir Analytics fitur kanggo nemokake kemungkinan kemacetan ing formulir kasebut lan kanthi cepet nggawe perbaikan kanggo nambah tarif konversi.

Siji agensi pemasaran digital nyoba kanggo nyoba karo klien komunitas medis lan mbantu klien nglumpukake lan ngatur 1,100 dhaptar ing 90 negara mung ing 30 dina. Agensi kasebut uga nambah tingkat konversi formulir dhaptar nganti 114 persen.

# 3: Gawe Hub Informasi sing Bisa Diakses kanggo Data Utama

Sawise data timbal diklumpukake, penting kanggo para pemasar (lan wakil penjualan) supaya gampang ngakses supaya bisa nglacak lan nganalisis kualitas petunjuk lan tindakake yen prelu. Tukang nggawe online bisa nyederhanakake proses iki.

Data sing diklumpukake liwat formulir online bisa disimpen lan dideleng ing basis data sing diatur, dituduhake, saengga para pemasar lan wakil penjualan bisa ndeleng lan nglacak mlebu, pitakon, lan petunjuk. Data kasebut uga bisa kanthi otomatis dialihake menyang alat liyane sing digunakake dening tim, kayata sistem pemasaran email utawa manajer hubungan pelanggan.

kesimpulan

Ngalirake alur kerja pemasaran liwat otomatisasi proses bisa menehi pengaruh banget marang produktivitas departemen kasebut. Nggunakake pembentuk formulir online kanggo nggawe formulir kanthi cepet kanggo koleksi timah sing efisien lan kanggo ngatur data ing basis data sing bisa diakses bisa ngirit wektu para pemasar. Lan nambah produktivitas tim pemasaran bisa dadi langkah pertama kanggo nggawe operasi sing luwih efisien lan sukses ing bisnis sampeyan.

Statistik Formulir Web