Lali Produktivitas Blackberry, Menang Multi-Tugas

smartphone

Juli kepungkur aku pindhah menyang Blackberry. Suwe-suwe lan aku nemokake lan nginstal aplikasi, saya suwe saya alon. Kayane Aplikasi minangka pamikiran liya lan Blackberry ora nate dirancang kanggo mbukak.

Aja salah paham, aku seneng banget karo aliran Tweet (amarga aplikasi Twitter anyar), nganyari Facebook, telpon lan pesen teks ing siji jendela. Sing ora bisa daklakoni yaiku nyoba mbusak tandha supaya bisa mangsuli telpon. Nalika aku telpon, panelpon wis ana ing surat swara. Ora ana sing luwih frustasi. Sawise kabeh… iku PHONE!

Masalahe yaiku aku butuh telpon lan alat liyane. Aku butuh Twitter, Facebook, LinkedIn, Evernote, Maps, voicemail Visual lan pirang-pirang alat liyane kanggo ngatasi aku saben dina. Aku terus sms karo anak-anake lan ngirim pesen saka klien liwat kabeh, nanging telponku. Aku butuh mesin sing bisa tugas akeh.

Aku wong Apple - karo 2 MacBookPro's, Machine Time anyar, AppleTV lan lemari kebak Apple lawas. Aku dadi wong Windows luwih saka sepuluh taun nalika kanca Bill Dawson ngobrol karo perusahaan sing digunakake kanggo njaluk MacBookPro pertama. Aku durung noleh maneh! Aku dudu wong kultus Apple utawa snob - Aku ngerti manawa Apple pancen hebat amarga dheweke ngontrol perangkat keras lan piranti lunak kasebut. Keuntungan gedhe tinimbang perusahaan kaya Microsoft sing kudu program sistem Operasi kembung sing mbukak piranti keras tanpa wates.

Nanging aku ora entuk iPhone. Aku tuku Droid. Kita wis duwe iPhone ing omah - anakku pengin lan amarga dheweke njaluk aku mbungkus jambon, aku tuku kanggo dheweke. Saben aku nelpon dheweke, kayane kita bengok nganggo kaleng loro lan tali ing antarane kita. Nuwun sewu AT&T, kualitas telpon sampeyan nyedhot. Aku bisa ngerti nalika lagi nelpon wong ing iPhone amarga swara dering kaya swara rekor lawas sing lagi diputer. Pancen elek tenan.

Aku uga ora milih iPhone amarga manajemen gaya diktator ing Apple nalika aplikasi. Mupangat Adobe sing ora apik yaiku rasa sing ora apik ... Adobe wis apik banget karo Apple sajrone pirang-pirang taun. Aku uga ora pengin nggawe aplikasi ing Objective C. Aku nyoba. Nyedhot. Aku wis rampung.

Luwih becik pindhah menyang telpon sing kuat kanthi fleksibilitas, integrasi Google sing apik, lan kebebasan aplikasi lan kustomisasi. Aku bisa uga ilang sawetara produktivitas sing daktindakake nalika Blackberry ... nanging saiki aku kasedhiya kanthi akeh tugas. Aku kombinasi bisa uga wisuh ing jangka panjang.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.